• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
گفتگوی اختصاصی رئیس جمهور کشورمان با شبکه المیادین

کوچکترین تعرض رژیم صهیونیستی به ایران با نابودی آن همراه می شود

رئیس جمهور کشورمان گفت، اگر رژیم صهیونیستی کوچکترین قدمی به سمت تعرض به ایران بردارد، نخستین گام ما با نابودی این رژیم همراه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی المیادین در آستانه سفرش به دمشق گفت: ملت ما درک می‌کند که این نظام، خیمه و ولایت عمود آن است، به همین علت ملت به نظام و رهبری اعتماد دارد. عناصر قدرت ما، چیز‌هایی است که دشمنان به آن حمله می‌کنند.

در زمینه صنایع دفاعی به خودکفایی رسیده‌ایم

رئیس جمهور گفت: در زمینه نظامی نه تنها به خودکفایی رسیدیم، بلکه توانستیم یکی از کشور‌های مطرح در زمینه صنایع دفاعی باشیم. قدرت جمهوری اسلامی، مرتبط به سرچشمه همه قدرت‌ها از جمله ملت است.

خشم رژیم صهیونیستی از روابط ایران و عربستان
رئیسی افزود: پیش از دولت ما، مذاکرات اولیه در سطح سازمان‌های امنیتی بین ایران و عربستان در عراق صورت گرفته بود. مقدمات از سرگیری روابط با عربستان در زمان سفر من به پکن فراهم شد. از سرگیری روابط سیاسی بین ایران و عربستان ادامه خواهد داشت. ایران و عربستان جایگاه موثری در منطقه دارند و روابط بین آن‌ها می‌تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد. نکته اساسی آن است که ملت‌های منطقه و ملت‌های مسلمان از اینکه ایران و عربستان روابط خودشان را از سر گرفتند، خوشحال شدند و دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی احساس خشم کردند. در حالی که دشمنان راهبرد تفرقه بینداز و حکومت کن را در پیش گرفته اند، حفظ وحدت راهبرد اساسی است و باید آن را پیگیری کرد.

میانجی گری چین بین ایران و عربستان را اقدام مثبتی می دانیم
سید ابراهیم رئیسی گفت: رئیس جمهور چین تمایل عربستان را برای از سرگیری روابط با ایران به ما اطلاع داد و ما نیز از آن استقبال کردیم. چه بسا برخی ها نمی خواهند چین میانجی بین ما و عربستان باشد، ولی ما معتقدیم این گام مثبتی است.
 
مداخله خارجی در کشورها فقط باعث ایجاد مشکلات می شود
رئیس جمهور گفت: ما از لبنانی ها و یمنی ها خواستیم خودشان سرنوشت خود را تعیین و با تحمیل خواسته های خارجی بر خود مخالفت کنند. مداخله خارجی در هر کشوری از جمله لبنان و یمن فقط باعث ایجاد مشکلات می شود.
 
رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند هرگز نمی‌تواند با ایران مقابله کند 
سید ابراهیم رئیسی گفت: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند با فلسطینی‌ها مقابله کند و بر نوار غزه و کرانه باختری مسلط شود. رژیم صهیونیستی حتی نمی‌تواند امنیت داخلی خود را تأمین کند و شرایط با گذشته بسیار فرق کرده است.
اکنون برای همگان واضح شده است که توافقات شرم الشیخ، کمپ دیوید و اسلو نمی‌تواند امنیت این رژیم را تأمین کند. تصمیم گیری در حال حاضر به دست مجاهدان فلسطینی است و تکلیف امور را میز مذاکرات سیاسی تعیین نمی‌کند.
رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که هرگز نمی‌تواند با ایران مقابله کند. من به ملت‌های عربی می‌گویم شرایط و نظم نوین جهانی بر خلاف شرایط جهان تک قطبی است که در گذشته حاکم بود. شرایط فعلی در نظم نوین جهانی، به نفع مقاومت و به زیان رژیم صهیوینستی است. تهدیدات رژیم صهیونیستی توخالی و مضحک است و کسی در جهان آن را باور نمی‌کند و ناتوانی این رژیم در مقابله با جوانان مبارز در فلسطین و منطقه گواه این موضوع است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نخستین حماقت و گام اشتباه رژیم صهیونیستی، آخرین گام آن خواهد بود
رئیس جمهور ایران گفت: اگر رژیم صهیونیستی کوچکترین قدمی به سمت تعرض به ایران بردارد، نخستین گام ما با نابودی این رژیم همراه خواهد بود. نخستین حماقت و گام اشتباه رژیم صهیونیستی، آخرین گام آن خواهد بود و ما این را در محافل مختلف اعلام کرده ایم و آنها نیز می دانند که ما در اجرای این تهدید جدی هستیم. رژیم صهیونیستی در نخستین ساعات پاسخ جمهوری اسلامی به هر گونه حماقت این رژیم از هم فرو خواهد پاشید.
قدرت ایران در داخل کشور است و حجم این قدرت در منطقه بر کسی پوشیده نیست.
 
ایران و حزب الله از فروپاشی و تجزیه سوریه جلوگیری کردند
رئیس جمهور افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار دل خوش کرده بودند که سوریه دچار فروپاشی خواهد شد و آنها می توانند خط مقدم مقاومت را در هم بشکنند.
ایران تقریبا تنها کشوری بود که از دولت سوریه حمایت کرد و در مقابل تکفیری ها و کشورهایی ایستاد که خواهان تجزیه سوریه بودند. حزب الله و ایران از تجزیه و فروپاشی سوریه جلوگیری کردند.
بسیاری از کشورهای منطقه و جهان دریافتند که سوریه شکست نخواهد خورد و بازنده جنگ نخواهد بود و به همین علت در روابط خود با سوریه تجدیدنظر کردند. ما از احیای روابط سوریه با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای منطقه استقبال می کنیم.
روابط بین ایران و سوریه راهبردی و مهم است و ادامه خواهد یافت. سفر من به سوریه در چارچوب تقویت این روابط و توسعه آن در همه بخش ها است.
ما همیشه اعلام کرده ایم که از تقویت و حمایت جبهه مقاومت پشیمان نیستیم و پشیمان نخواهیم شد.
ما بر ضرورت حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید می کنیم و معتقدیم آمریکا باید فوری از سوریه خارج شود.
درباره بازسازی سوریه ما آماده همکاری با ملت و دولت این کشور هستیم. بازسازی سوریه هر چه سریعتر باید آغاز شود و آوارگان به کشور خود بازگردند و شرایط این کشور به روال عادی و معمول بازگردد.
 
آمریکا تروریسم را مدیریت می کند...حاج قاسم به الگوی جوانان مقاومت تبدیل شد
سید ابراهیم رئیسی گفت: ایران دست دوستی و همکاری را به سوی هر کشوری که خواهان همکاری با ما باشد، دراز می کند و ما آماده تعامل با همه کشورها در منطقه و خارج آن هستیم.
ما یکجانبه گرایی و سلطه جویی آمریکا را محکوم می کنیم و معتقدیم کشورهای جهان در سه یا چهار کشور که خود را پلیس جهان می دانند، خلاصه نمی شوند.
پیوستن ما به سازمان همکاری شانگهای، زمینه همکاری با زیرساخت ها در آسیا را فراهم کرد و ما آماده پیوستن به گروه بریکس نیز هستیم.
لازم بود دروغ آمریکایی ها را برای مبارزه با تروریسم رسوا کنیم و اینکه جهان باید بداند آمریکا همان کشوری است که ترورسیم را مدیریت می کند. آمریکایی ها تصور می کردند با ترور حاج قاسم سلیمانی می توانند راه و مسیر او را از بین ببرند، ولی او به مکتبی برای جوانان مقاومت در منطقه تبدیل شد.
 
حزب الله و سید حسن نصرالله از جایگاه ویژه ای در منطقه برخوردارند
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در بخش پایانی مصاحبه اختصاصی با این شبکه گفت: حزب الله علاوه بر جایگاه ویژه ای که در لبنان دارد، حامی بزرگ مقاومت در منطقه نیز هست.
جوانان فلسطینی که با تمام جدیت و استقامت در عرصه های نبرد علیه رژیم اشغالگر می ایستند، از حزب الله الهام گرفته اند.
سید حسن نصرالله شخصیتی مجاهد و انقلابی است و از کاریزمای خاصی نه فقط در لبنان بلکه در کل منطقه برخوردار است.
سطح اعتماد به حزب الله و سید حسن نصرالله بسیار بالا و ویژه است. اکنون صهیونیست ها و ساکنان سرزمین های اشغالی بیشتر از مسئولان خود به سخنان سید حسن نصرالله اعتماد دارند، چرا که او در وعده و گفتار خود صادق بوده و این ویژگی بسیار مهمی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رانندگان و تلاشگران حوزه حمل‌ونقل آموزش و پرورش شهرستان منوجان تجلیل شدند
وقوع ۱۱۷ تصادف خسارتی در محور‌های غربی استان اصفهان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
پنجمین اردوی بنیاد قرآنیان اسوه بهمن ماه برگزار می‌شود
شناسایی انبار بزرگ احتکار و قاچاق کالاهای اساسی در ساری
انتقال هفت تن پسماند ویژه صنعتی از تهران به مراکز مجاز امحاء
برگزاری المپیاد ورزشی دانش‌آموزی کمال‌شهر
تجلیل از بانوان و خانواده‌های شهدا در گرامیداشت هفته زن
مهار آبگرفتگی سالن فرودگاه بین المللی کیش
توسعه کلینیک‌های جامع و معرفی رشت به عنوان «شهر دوستدار سالمند»
صداقت و گفت‌و‌گو، کلید مشارکت جوانان در انتخابات
تشیع و تدفین شهیدمدافع امنیت در نرماشیر
همرزمان انتظامی به نیت جانفشانی و شهادت اجرای ماموریت می‌کنند
مشهد، میزبان پنجمین کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
افتتاح ۶ نیروگاه خورشیدی مراکز شبانه روزی استان یزد
نشست محیط زیست استان تهران با تشکل‌های مردمی
توقیف ماینرهای قاچاق در شهرک صنعتی ساری
مسابقات والیبال ساحلی کشور در بندر ترکمن و قهرمانی فولاد هرمزگان
«برمودا» و «یلدا با ترانه»، از شبکه نسیم
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)