• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۶۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی

ضرورت راه اندازی دفتر نمایندگی از وزارت خارجه در استان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: برای رایزنی با سفارت خانه‌ها و سفرای ایران در کشور‌های مختلف و تسریع در حضور رویداد‌های بین المللی به وجود یک دفتر نمایندگی از وزارت خارجه در استان نیاز است.

ضرورت راه اندازی دفتر نمایندگی از وزارت خارجه در استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، عبدالله قبادی در نشست با استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اتاق بازرگانی در تمامی شورا‌های اقتصادی نقش آفرینی دارد که مهمترین آن شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی است که اهمیت و جایگاه بسیار مهمی برای فعالان اقتصادی دارد.
قبادی افزود: خوشبختانه با همکاری و نظر مساعد استاندار کهگیلویه و بویراحمد، یکی از معدود استان‌هایی هستیم که هر ۱۵ روز و به صورت مستمر جلسات شورای گفتگو را برگزار می‌­کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: در حال رایزنی برای حضور سفیر عمان در یاسوج و همچنین اعزام هیئت‌های تجاری اقتصادی استان به کشور عمان هستیم که به زودی نهایی خواهد شد.
قبادی با اشاره به نقش آموزش در تربیت تاجر و بازرگان، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به سابقه کم خود در تجارت، نیاز ویژه‌ای به آموزش­‌های عمومی در بحث اقتصادی و بازرگانی دارد.
قبادی تصریح کرد: اتاق بازرگانی در سال‌های اخیر شروع به برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای علاقه مندان، دانشجویان و فعالین اقتصادی کرده و در ماه‌های اخیر نیز بنا به اهمیت این موضوع و نیازسنجی‌های صورت گرفته، تلاش کرده ایم ماهانه سه الی چهار دوره آموزشی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: برای هشت هفته آینده هشت دوره را در تقویم آموزشی خود داریم که شامل مدیریت گردشگری با تاکید بر اقامتگاه‌ها، بوم گردی و بوتیک هتل‌ها، آداب معاشرت در مذاکرات تجاری، فن بیان، قوانین و مقرارات کارت بازرگانی، سامانه جامع تجارت، اسناد تجاری، ثبت برند و اظهارنامه مالیاتی است.
در ادامه این نشست عبدالحسین تقویان نایب رئیس اتاق یاسوج با اشاره به برخی مشکلات در حوزه گمرک استان، اظهار داشت: گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد انبار و فضایی برای انجام کار‌های واردات و صادرات ندارد و همین امر موجب شده است فعالان اقتصادی برای انجام کار‌های گمرکی خود به استان‌های مجاور بروند.
عزیزالله فتحی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی یاسوج نیز در این نشست به برخی مشکلات بانکی پیش روی فعالان اقتصادی اشاره کرد و افزود: شرایط استان کهگیلویه و بویراحمد شرایطی خاص و ویژه است و با وجود اینکه یک درصد مساحت کشور را دارد و در عین حال بیش از ۲۰ درصد منابع مهم خدادادی کشور در این استان بوده، اما با این حال از کمبود‌ها و عقب ماندگی‌های فراوانی رنج می‌برد که همین امر شرایط استان را خاص و ویژه کرده است.
فتحی ادامه داد: از مدیران استان انتظار داریم در این شرایط خاص و ویژه، تصمیمات هوشمندانه و ویژه و متناسب با شرایط موجود بگیرند چرا که فعالان اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت کنونی توانایی رقابت با استان‌های توسعه یافته را ندارند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید دیوان عالی کشور بر تقویت آموزه‌های دینی در کاهش جرایم
کاهش واردات و کسری تجاری آمریکا با تعرفه‌های ترامپ
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان
انار پربار آزادتپه؛ موتور محرک اقتصاد روستا
افتتاح دهکده گردشگری گلابر استان زنجان با حضور وزیر میراث فرهنگی
آغاز اجرای طرح‌های پیشران در اصفهان
کالابرگ در دوراهی انتخاب
کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی؛ هدایتی چهارمین طلایی ایران
بدرقه تا بهشت
ترمیم شکاف حقوق دوران خدمت و بازنشستگی
افتتاح مجتمع آب‌رسانی به دو روستای شهرستان صالح‌آباد با ۲۲ میلیارد تومان هزینه
بازدید نخست‌ وزیر داغستان از ظرفیت‌های بندر کاسپین
مشاغل نو با ایده‌های نو درمسیر تولید
تن پوش نو برقامت گردشگری پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد
صرفه‌جویی ۷۵ میلیارد دلاری با توسعه صنعت سی‌ان‌جی
روزی برای نوزادانی که زودتر از موعد متولد شدند
هشدار مسمومیت با گاز در نیمه سرد سال
تجلیل از کتابداران و کتاب خوانان نمونه استان اردبیل
گشایش نمایشگاه کتاب در یاسوج
بازگشت تراز گردشگری خارجی کشور به رشد مثبت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)