• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۵۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
خوزستان » اجتماعی

صداهای انفجار در دزفول مربوط به ساخت مستند الف دزفول است

مدیر تولید فیلم کوتاه مستند "الف دزفول" گفت: این فیلم کوتاه مستند با محوریت مقاومت مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس در حال فیلمبرداری است و صداهای انفجار مربوط به این مستند بود.

صداهای انفجار در دزفول مربوط به ساخت مستند الف دزفول است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ناصر مدنی گفت: فیلم کوتاه مستند "الف دزفول" به کارگردانی شاهین رشیدی و شاهین باباپور پیرامون مقاومت و ایستادگی مردم دزفول در زیر موشکباران جنگ در مراحل نهایی تولید است.

وی افزود: فیلمبرداری بخش‌هایی از این مستند از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ماه جاری در دزفول با هنرنمایی هنرمندانی از دزفول و کشور انجام شد و ادامه فیلمبرداری با حضور برخی چهره‌های مطرح سینمایی طی روز‌های آینده در تهران انجام می‌شود.

مدنی ادامه داد: مراحل ساخت و تدوین این مستند طی روز‌های آینده تکمیل و همزمان با چهارم خردادماه روز مقاومت و پایداری – روز دزفول از شبکه‌های سراسری تلویزیون پخش می‌شود.

مدیر تولید این فیلم کوتاه مستند با اشاره به انفجار‌های هماهنگ شده طی امروز و روز گذشته در دزفول اضافه کرد: این انفجار‌های هماهنگ شده با کسب تمام مجوز‌های قانونی و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام شده و در راستای فیلمبرداری بخش‌هایی از این مستند بود.

وی می‌گوید: فیلمبرداری در ۲ بوستان منطقه رعنا زیر پل قدیم و بوستان ساحلی دووه در دزفول انجام و انفجار‌ها در منطقه رعنا انجام شد.

مدنی ضمن عذرخواهی از مردم دزفول که صدای انفجار موجب نگرانی آنها شد، گفت: این مستند تلاشی هنرمندانه برای ادای دین به مردم دیار مقاومت و پایداری به منظور روایت بخشی از مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس است.

وی با تجلیل از همکاری همه دستگاه‌های این شهرستان برای تکمیل فیلمبرداری‌ها در دزفول افزود: فرمانداری، ناحیه مقاومت بسیج، اورژانس، فرماندهی نیروی انتظامی، آتش نشانی، مدیریت زندان ها، خانه کارگر و شرکت آب و فاضلاب دزفول از جمله دستگاه‌هایی است که در ضبط این مستند همکاری لازم را با عوامل این مستند داشتند که از همه آنها تشکر می‌شود.

ناصر مدنی با اشاره به سوابق درخشان کارگردانان این مستند ابراز امیدواری کرد که فیلم کوتاه مستند " الف دزفول" نیز در استاندارد‌ها و کیفیت بسیار بالا تولید شود تا ادای دین کوچکی به مردم این دیار مقاوم باشد.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت، اما هرگز تسلیم نشد؛ رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیما‌های دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر فرو ریختند و آتش بار‌های عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند، اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساختند.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد؛ همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانک مهر ایران، پیشتاز پرداخت وام در زنجان
ردیابی و انهدام پهپاد در حریم هوایی ترکیه
بهترین راه پیشگیری از تب برفکی، قرنطینه و خودداری از جابه‌جایی دام است
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)