• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۸۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
بین الملل » غرب آسیا

واکنش قاطع حماس به فریبکاری جدید اسرائیل در آتش‌بس

محمود مرداوی از رهبران حماس ضمن اعلام مخالفت این جنبش با پیشنهاد آمریکا و اسرائیل برای تمدید مرحله اول آتش‌بس و نرفتن به مرحله دوم گفت، تنها راه آزادی اسرای صهیونیست، تکمیل توافق، ورود به مرحله دوم و سپس انجام کامل آتش‌بس دائمی است.

 
کنش قاطع حماس به فریبکاری جدید اسرائیل در پرونده آتش‌بس
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در پی تداوم کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در مسیر انتقال به مرحله دوم توافق آتش بس، «محمود مرداوی» از رهبران ارشد جنبش حماس در واکنش به بیانیه دفتر نتانیاهو در خصوص آتش بس موقت در ماه رمضان و عید فطر، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی بار‌ها از عمل به توافق‌هایی که امضا کرده، طفره رفته و همچنان در اجرای تعهدات خود درباره توافق آتش بس هم تعلل می‌کند.
 
محمود مرداوی گفت: این فریبکاری‌ها و تاخیر در اجرای توافق نه تنها منجر به آزادی اسرای صهیونیستی نخواهد شد، بلکه در صورتی که اشغالگران برای اجرای تعهدات خود تحت فشار قرار نگیرند، رنج این اسرا ادامه خواهد داشت و جانشان به خطر می‌افتد.
 
این رهبر حماس افزود: تنها راه ایجاد ثبات در منطقه و بازگرداندن اسرا، پایبندی کامل به توافق آتش بس و اجرای مرحله دوم آن است که ضامن مذاکرات برای برقراری آتش بس دائمی، عقب نشینی کامل صهیونیست‌ها از نوار غزه، بازسازی غزه و انجام توافق نهایی تبادل اسرا در چارچوب توافقی که در این زمینه صورت گرفته بود، خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: این همان چیزی است که ما بر آن اصرار داریم و از آن عقب نشینی نخواهیم کرد.
 
این اظهارات بعد از آن بیان شد که شب گذشته دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی بعد از یک نشست امنیتی طولانی اعلام کرد که اسرائیل چارچوب کلی پیشنهاد «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به منطقه برای آتش بس موقت در ماه رمضان و عید «فصح» (عید موسوم به عید پاک یهودی) را پذیرفته است.
 
دفتر نتانیاهو گزارش داد که بر اساس این پیشنهاد، در روز اول توافق (تمدید توافق) نیمی از اسرای اسرائیلی صرف نظر از اینکه زنده یا مرده باشند، باید آزاد گردند و اگر توافقی برای آتش بس دائمی حاصل شود، سایر اسرای اسرائیلی هم آزاد خواهند شد.
 
دفتر نخست وزیری رژیم اشغالگر تاکید کرد که اسرائیل آماده تمدید آتش بس در ماه رمضان و عید پاک است؛ مشروط به اینکه حماس نیمی از اسرای اسرائیلی را آزاد کند.
 
دفتر نتانیاهو بدون اشاره به نقض مکرر آتش بس توسط رژیم صهیونیستی در غزه در سطوح مختلف، در ادعایی مضحک اعلام کرد که حماس توافق را نقض کرده است، اسرائیل همچنان حق بازگشت به جنگ را برای خود محفوظ می‌داند و در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، اسرائیل بعد از روز چهل و دوم آتش بس می‌تواند جنگ را از سر بگیرد.
 
در این زمینه رسانه‌های عبری از تغییر رویکرد رژیم صهیونیستی نسبت به مرحله دوم توافق خبر دادند.
 
وب سایت عبری والا در این زمینه گزارش داد که اسرائیل صراحتاً از مرحله دوم توافق عقب نشینی کرده و طرح پیشنهادی ویتکوف برای تمدید آتش بس در ماه رمضان را در دستور کار خود قرار داده است.
 
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که این پیشنهاد فرستاده آمریکا در واقع تمدید مرحله اول توافق است، نه ورود به مرحله دوم.
 
رسانه‌های عبری در عین حال گزارش دادند که نتانیاهو برخلاف لفاظی‌های خود، اما برنامه عملی برای از سرگیری جنگ بعد از پایان آتش بس ندارد.
 
این رسانه‌ها همچنین گزارش دادند که جنبش حماس پیشنهاد ویتکوف برای تمدید آتش بس در ماه رمضان را نپذیرفته است.
 
روشن است که این طرح پیشنهادی فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، به معنای نقض آشکار تعهدات آنها در توافق آتش بس است که طبق آن قرار بود در طول اجرای مرحله اول توافق، مذاکرات درباره مرحله دوم انجام شود، اما صهیونیست‌ها این روند را به شکست کشاندند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان کابل در گلپایگان
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
آب آشامیدنی ۷ روستای جوانرود دوباره پایدار شد
آغاز برنامه‌های هیأت اقتصادی مازندران در ازبکستان
از ابتدای دی‌ماه صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی است
هوای فارس پس از گذر سامانه بارشی کاملا سرد می‌شود
فریبا مددی، سرداور مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان شد
آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید "سعید هادی پور" و شهدای حادثه تروریستی فهرج
دیپلماسی اقتصادی استانی راه برون رفت از تحریم‌ها
دو کشته و ۴ مصدوم در اثر برخورد پژو با خاور
خطر ریزش سنگ و رانش در محور‌های کوهستانی مازندران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
۲۱ حادثه رانندگی در جاده‌های خراسان جنوبی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست و ششم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و ششم آذر ۱۴۰۴)
افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در بجنورد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
حضور تیم ملی بدمینتون ایران در مسابقات بین‌المللی قزاقستان
۳۴۱ کشته در تصادفات هشت‌ماهه امسال مازندران
افزایش ۷۵۰ درصدی سرمایه مولیبدن مس آذربایجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
حجم مبنا در بورس حذف شد
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)