• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۹۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
اردبیل » اجتماعی

نقش پلیس فتا در مقابله با کلاهبرداریهای اینترنتی

با افزایش کلاهبرداری های مجازی، نقشِ پلیس فتا در برخورد با جرائمِ سایبری و تخلفهایِ اینترنتی ، پررنگ تر شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اردبیل رئیس پلیس فتای استان اردبیل، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 93 درصد جرایم رخ داده در فضای سایبری در استان اردبیل کشف شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علی قهرمان‌طالع،  اظهار کرد: پلیس فتا به عنوان یک واحد تخصصی رویکرد پیشگیرانه را در کاهش جرایم فضای مجازی و سایبری داشته ولی به رغم این برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات بازدارند، در نیمه اول امسال جرایم سایبری 24 درصد در این استان افزایش یافته است.

وی افزود: در این مدت بیش از 364 آقا و 250 نفر خانم که اقدامات مجرمانه در فضای مجازی داشتند، دستگیر شده و برخورد قاطع و قانونی با این متخلفان به انجام رسیده است.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل تصریح کرد: در یکی از این پرونده‌ها ما موفق شدیم در کمتر از 24 ساعت بیش از 21 میلیارد تومان برداشت غیرقانونی از حساب یک فرد را در اردبیل به عنوان مالباخته به حساب او بازگردانیم.

قهرمان‌طالع گفت: عمده تخلفات در بستر پیام‌رسان‌های خارجی انجام می‌شود که هموطنان باید مراقب سوءاستفاده‌های احتمالی اینترنتی و سایبری در فضای مجازی باشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هرگونه باز کردن لینک آلوده تبعات و آسیب‌های جدی به همراه دارد و ضروری است خانواده‌ها فرزندان خود را متوجه این امر کرده و به هیچ وجه امکان دنبال کردن لینک‌های آلوده و منجر به تخلف را انجام ندهند.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل اضافه کرد: به هیچ وجه فضای مجازی قابل اعتماد نیست و از هم استانی‌ها انتظار داریم از باز کردن لینک‌های آلوده به ویژه با عناوین دولتی، سهام عدالت و یارانه پرهیز کرده و اعتنایی به این لینک‌ها نداشته باشند.

قهرمان‌طالع بیان کرد: پلیس فتا با هوشیاری و مراقبت جدی سعی دارد تا جلوی کلاهبرداری‌های مجازی و برخی سوءاستفاده‌های دیگر را بگیرد که در این زمینه مراقبت بیشتر هموطنان نیز نقش‌آفرینی پلیس و اقدامات او را پررنگ‌‌تر خواهد کرد.

نقش پلیس فتا در مقابله با کلاهبرداریهای اینترنتی

وی در ادامه یادآور شد: در سال‌های اخیر تنوع جرایم را در فضای مجازی شاهد هستیم اما برای برقراری امنیت سایبری و استفاده درست از فناوری‌های جدید ما نیازمند مشارکت همگانی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی هستیم تا جلوی تخلفات و آسیب‌ها گرفته شود.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل از اجرای پویش خرید امن با هدف ایجاد امنیت و اعتماد در خریدهای اینترنتی از طریق آگاهی‌بخشی و پیشگیری از کلاهبرداری‌های آنلاین و افزایش حساسیت‌های اجتماعی به وضعیت کلاهبرداری اینترنتی خبر داد.

قهرمان‌طالع تصریح کرد: اطلاع‌رسانی روش‌های امن خریدهای اینترنتی به کاربران و راه‌های جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز جرایم رایج در خریدهای اینترنت و خطرات خرید از شبکه‌های اجتماعی از محورهای اجرای این پویش همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل است.

وی گفت: ضروری است با هدف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های فضای مجازی سواد رسانه‌ای ارتقا یافته و بایدها و نبایدهای سایبری و فضای مجازی ملاحظه شده و مد نظر قرار گیرد.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل از والدین خواست تا با نظارت و کنترل لازم بر رفتار رسانه‌ای فرزندان خود، در استفاده از فضای مجازی دقت بیشتری را داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید رئیس کل دادگستری لرستان بر کاهش اطاله دادرسی
وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی شمال استان کرمان
تسریع در اجرای شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در مازندران
استمرار اقدامات حفاظتی از اراضی کشاورزی در شهرستان ارومیه
نخستین دوره تبیین و آموزش ویژه نظارت بر انتخابات
تشدید نظارت بر نانوایی‌های میبد برای ارتقای کیفیت نان
آغاز تجهیز چاه‌های آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی در ارومیه
فعالیت ۵ هزار راننده تریلی در اسدآباد
ویژه برنامه‌های سالگرد شهید سلیمانی
گامی به سوی دامپروری دانش‌بنیان: دانشگاه ارومیه و جهاد کشاورزی استان همکاری خود را گسترش می‌دهند
درخشش مستند سازان مشهدی در جشنواره سینماحقیقت در تهران
کوهنوردان در شرایط بارندگی صعود نکنند
زبان خارجی ابزاری برای ارائه گفتمان تمدن ایران است
لزوم پایش مصرف گاز در استان
تقویت پوشش رسانه‌ای کنگره شهدای شهرستان‌های خراسان جنوبی در دستور کار
مسیر جدید صادرات محصولات فناورانه و دانش‌بنیان استان گلستان
برپایی نمایشگاه شب یلدا در بوستان آزادی شیراز
مهمانی آیه‌ها؛ شبی آمیخته با نور آیات الهی
توزیع بیش از ۸۵۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان شوط
شناسایی ۳ هزار مگاوات ظرفیت مولد اضطراری برای افزایش تاب‌آوری شبکه برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
حجم مبنا در بورس حذف شد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)