• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
کرمان » اجتماعی

افتتاح فرهنگسرای گلزار شهرستان بردسیر

فرهنگسرای «مهر گلزار» در شهر گلزار شهرستان بردسیر آغازبکار کرد.

افتتاح فرهنگسرای گلزار شهرستان بردسیر

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، مجموعه‌ای که با رویکرد فرهنگی ـ اجتماعی و در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی صنایع، گامی مؤثر در مسیر توانمندسازی جوامع محلی و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی منطقه ایجاد شده است.

فرهنگسرای گلزار برای ایجادفضای فرهنگی و اجتماعی متمرکز، توسعه آموزش‌های توانمندساز و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی منطقه راه‌اندازی شده و قرار است به‌عنوان پایگاهی برای اجرای برنامه‌ها و دوره‌های متنوع فرهنگی، هنری و مهارتی فعالیت کند.

محمد معتمدی‌زاده نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به اهمیت راه‌اندازی فرهنگسرا در مناطق کمتر برخوردار، گفت: این اقدام نشان می‌دهد صنایع ملی مس به‌صورت جدی پای کار رفع محرومیت‌ها آمده و برای حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم برنامه‌ریزی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی و معدنی بخش گلزار تأکید کرد: مجتمع‌های صنعتی مستقر در این منطقه می‌توانند نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغال ایفا کنند و ما نیز در کنار صنایع، از این طرح‌ها در سطح شهرستان و وزارتخانه‌ها حمایت خواهیم کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز راه‌اندازی فرهنگسرای گلزار را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: این مجموعه می‌تواند نقش مهمی در توسعه فرهنگی منطقه ایفا کند و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی دارد مربیان تخصصی مورد نیاز را در رشته‌های مختلف به این فرهنگسرا اعزام کند.

حسین اسحاقی افزود: تجهیز کتابخانه فرهنگسرا و تأمین منابع فرهنگی متناسب با نیاز منطقه در دستور کار قرار دارد و همچنین یک مؤسسه فرهنگی و هنری در بخش گلزار راه‌اندازی خواهد شد تا فعالیت‌ها به‌صورت منسجم دنبال شود.

 مدیر مجتمع مس درآلو هم در این مراسم با اشاره به سیاست‌های شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، اعلام کرد: توسعه و تولید پایدار بدون توجه به فرهنگ، زیرساخت‌های فرهنگی و مشارکت مردم محلی محقق نخواهد شد.

 وحید امیری افزود: در این راستا و با هدف توجه ویژه به شهرستان‌ها و مناطق پیرامونی مجتمع‌های صنعتی، طی ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی‌هایی برای ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌های رابر و بردسیر انجام شد که امروز شاهد بهره‌برداری از فرهنگسرای گلزار هستیم.

وی با تأکید بر نقش آموزش در توانمندسازی جوامع محلی گفت: آموزش‌هایی که در این فرهنگسرا ارائه می‌شود، علاوه بر پاسخ به دغدغه اشتغال، زمینه به‌کارگیری نیروی بومی و حتی تأمین بخشی از نیاز‌های مجتمع از طریق ظرفیت‌های محلی را فراهم می‌کند.

 مدیر مجتمع مس درآلوافزود: آموزش‌های مرتبط با کارآفرینی، صنایع‌دستی، مشاوره خانواده و استعدادیابی فرزندان در دستور کار قرار دارد تا ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه، زمینه رونق اقتصادی و ایجاد برکت برای مردم گلزار فراهم شود.

امام‌جمعه بردسیر نیز با تقدیر از اقدام انجام‌شده، گفت: احداث این فرهنگسرا کاری ارزشمند و اثرگذار است که می‌تواند الگویی برای سایر مناطق صنعتی باشد.

 حجت‌الاسلام کرمانی تأکید کرد: اگر توسعه عمرانی بدون پیوست فرهنگی باشد، آسیب‌های اجتماعی افزایش می‌یابد. چنین اقداماتی نشان می‌دهد که صنایع مس نگاه عمیقی به مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی دارند.

علی‌یار اسکندری‌نسب فرماندار بردسیر نیز فرهنگسرای مهر گلزار را یکی از بهترین مصادیق عمل به مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب و تداوم همکاری دستگاه‌ها، این فرهنگسرا به مرکزی اثرگذار در آموزش، اشتغال و ارتقاء سطح معیشت مردم بخش گلزار تبدیل شود؛

در فرهنگسرای گلزار، کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی متنوعی از جمله آموزش صنایع‌دستی بومی نظیر پته‌دوزی، دوره‌های مهارت‌محور، آموزش‌های فرهنگی، اجتماعی و مهارتی پیش‌بینی شده و رویکرد اصلی این فرهنگسرا، ارتقاء مهارت‌های کاربردی، ایجاد فرصت‌های شغلی، حفظ هویت فرهنگی و تقویت مشارکت اجتماعی بین اقشار مختلف جامعه محلی بیان شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رانندگان و تلاشگران حوزه حمل‌ونقل آموزش و پرورش شهرستان منوجان تجلیل شدند
وقوع ۱۱۷ تصادف خسارتی در محور‌های غربی استان اصفهان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
پنجمین اردوی بنیاد قرآنیان اسوه بهمن ماه برگزار می‌شود
شناسایی انبار بزرگ احتکار و قاچاق کالاهای اساسی در ساری
انتقال هفت تن پسماند ویژه صنعتی از تهران به مراکز مجاز امحاء
برگزاری المپیاد ورزشی دانش‌آموزی کمال‌شهر
تجلیل از بانوان و خانواده‌های شهدا در گرامیداشت هفته زن
مهار آبگرفتگی سالن فرودگاه بین المللی کیش
توسعه کلینیک‌های جامع و معرفی رشت به عنوان «شهر دوستدار سالمند»
صداقت و گفت‌و‌گو، کلید مشارکت جوانان در انتخابات
تشیع و تدفین شهیدمدافع امنیت در نرماشیر
همرزمان انتظامی به نیت جانفشانی و شهادت اجرای ماموریت می‌کنند
مشهد، میزبان پنجمین کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
افتتاح ۶ نیروگاه خورشیدی مراکز شبانه روزی استان یزد
نشست محیط زیست استان تهران با تشکل‌های مردمی
توقیف ماینرهای قاچاق در شهرک صنعتی ساری
مسابقات والیبال ساحلی کشور در بندر ترکمن و قهرمانی فولاد هرمزگان
«برمودا» و «یلدا با ترانه»، از شبکه نسیم
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)