• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
کرمانشاه » اجتماعی

سمن‌ها نقش کلیدی در افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی دارند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: سمن‌ها به‌عنوان بخش مهمی از جامعه مدنی می‌توانند نقش مؤثری در تحقق توسعه پایدار، ارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی ایفا کنند.

سمن‌ها نقش کلیدی در افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی دارند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، بهرام سلیمانی  در سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در شورای توسعه و حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد استان، با اشاره به اهمیت این شورا، اظهار کرد: شورای توسعه و حمایت از سمن‌ها نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای در فرآیند ثبت، ساماندهی و نظارت بر فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد دارد و سومین دوره انتخابات نمایندگان این تشکل‌ها در همین راستا برگزار شده است.

وی افزود: در ساختار این شورا و کمیته‌های وابسته، نمایندگان منتخب سازمان‌های مردم‌نهاد به‌صورت رسمی حضور دارند و به‌عنوان نمایندگان جامعه مدنی، وظیفه نظارت بر مراحل ثبت و فعالیت تشکل‌ها را بر عهده دارند که این امر موجب افزایش شفافیت و تقویت اعتماد متقابل میان دولت و سمن‌ها می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با تأکید بر اهمیت نقش جامعه مدنی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای، تصریح کرد: واقعیت این است که سازمان‌های مردم‌نهاد یکی از مهم‌ترین بازوان اجرایی دولت به‌شمار می‌روند و می‌توانند در مسیر تحقق توسعه پایدار، ارتقای سرمایه اجتماعی، افزایش مشارکت مردمی و جلب اعتماد عمومی نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.

وی با بیان اینکه جامعه‌ای پویا و موفق خواهد بود که دولت و مردم در کنار یکدیگر حضوری فعال، مسئولانه و آگاهانه داشته باشند، گفت: مشارکت واقعی مردم از طریق تشکل‌های مردمی می‌تواند به بهبود فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و توسعه‌ای منجر شود.

وی در ادامه با اشاره به انتظارات حاکمیت از سازمان‌های مردم‌نهاد اظهار داشت: سمن‌ها تشکل‌هایی غیرانتفاعی، غیرسیاسی و مبتنی بر فعالیت‌های داوطلبانه و خیرخواهانه هستند و انتظار می‌رود با پرهیز از ورود به دسته‌بندی‌ها و جناح‌بندی‌های سیاسی، تمرکز خود را بر انجام امور خیر، خدمت‌رسانی اجتماعی و پاسخ به نیاز‌های واقعی جامعه معطوف کنند.

معاون استاندار کرمانشاه ادامه داد: مجموعه مدیریت استان آمادگی کامل دارد تا در مسیر توسعه همه‌جانبه استان، با سازمان‌های مردم‌نهاد تعامل و گفت‌وگوی مستمر داشته باشد و از نظرات، پیشنهاد‌ها و دیدگاه‌های تخصصی آنان در چارچوب قوانین و ضوابط موجود بهره ببرد.

سلیمانی تأکید کرد: اعتقاد ما بر این است که سازمان‌های مردم‌نهاد به‌عنوان بخشی از مردم و نمایندگان جامعه مدنی، می‌توانند پل ارتباطی مؤثری میان دولت و جامعه باشند و نقش مهمی در شناسایی مسائل، انتقال مطالبات مردمی و ارائه راهکار‌های اجرایی ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد: تقویت مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد و استفاده از ظرفیت‌های گسترده آنها، نه‌تنها به بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز افزایش سرمایه اجتماعی، ارتقای همبستگی اجتماعی و تحقق اهداف توسعه‌ای استان کرمانشاه خواهد بود.

همچنین در این جلسه رای گیری از اعضا برای انتخاب نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در شورای توسعه و حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد استان برگزار شد و از میان کاندیداها، فرزاد بیگی و مهدی امیری به عنوان دو عضو اصلی انتخاب شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری برنامه‌های نهم دی در استان مرکزی با مدیریت سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
آماده‌باش شهرداری شهرکرد برای بارش‌های پیش‌رو
آغاز مرحله دوم آبگیری تالاب کانی‌برازان
تجلیل از برگزیدگان استانی طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی ابتدایی در خرم‌آباد
افتتاح ایستگاه تصفیه فاضلاب بهداشتی با فناوری هوشمند بایولیبل در سنگان
تشدید بازرسی از واحد‌های صنفی رامسر در آستانه شب یلدا
فولاد هرمزگان، قهرمان هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی
امکان دورکاری مادران شاغل دارای فرزند دانش‌آموز دبستانی در استان
نشست وزیر امور خارجه با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسیه
رهاسازی یک بهله عقاب طلایی در زیستگاه‌های طبیعی شهرستان سلماس
احداث گمرک نوین با مشارکت بخش خصوصی در ریمدان
قدردانی از پژوهشگران نمونه دانشگاهی استان مرکزی در دانشگاه اراک
دو فوتی و سه مصدوم در سانحه رانندگی در فسا
انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا نماد همدلی و مشارکت در خوزستان
بسته شدن محور‌های برفگیرگردنه سربیژن جیرفت و گردنه کفنوئیه بافت
آغاز پایش واحد‌های عرضه آفت کش کشاورزی در اصفهان
آیین قدردانی از مادران و همسران شهدا در شهریار
تأکید بر ارتقای تجربه مسافر و شفافیت در صدور بلیت
ورود بازآفرینی شهری به امور معابر در گلوگاه و نکا
ورود به مرحله اجرایی اسکان پایدار کپرنشینان چابهار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
اعلام میزان بارش باران در فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۲۴ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)