نماینده مردم بروجرد فردا مهمان برنامه خانه ملت و با نمایندگان در لرستان
عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی،فردا دوشنبه ۲۹ تیر از قاب تلویزیون و رادیو لرستان با مردم گفتوگو خواهد کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛مدیرکل صداوسیمای مرکز لرستان گفت: صدا و سیمای لرستان میزبان نمایندگان لرستان در دو برنامه گفت و گوی محور در تلویزیو و رادیو خواهیم بود.
حامد فاتحی به اشاره به تلاش رسانه استانی برای انعکاس اقدامات و پیگیریهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نگاه امید بخش و مطالبه محور افزود: صداوسیمای لرستان با بازنمایی عملکرد مسئولان، بهویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در تلاش است تا نقش خود را بهعنوان پل ارتباطی مؤثر میان مردم و نظام تصمیمگیری در مسیر توسعه همهجانبه استان ایفا کند.
عباس گودرزی نماینده مردم شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه نماینده باید سخنگو و مطالبه گر مشکلات مردم باشد،افزود:نماینده پلی ارتباطی بین مردم و مسئولان است و رسانه ها ظرفیت مناسب برای تسهیل گری امور هستند.
گفت و گوی مستقیم نمایندگان لرستان در روزهای زوج هر هفته از قاب صداوسیمای استان در برنامه تلویزیونی «خانه ملت» از ساعت ۲۳:۳۰ و بازپخش روز بعد از ساعت ۱۹ و برنامه رادیویی «با نمایندگان» از ساعت ۱۷ و بازپخش همان روز ساعت ۲۳ روی آنتن میرود.