داعش "خورسباد" را هم ویران کرد
داعش یک شهر تاریخی دیگر را که قدمت آن به امپراتوری آشوری باز می گردد؛ با خاک یکسان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری السومریه نیوز، داعش شهر باستانی «خورسباد» را در منطقه «بعشیقه» در شمال موصل نابود و آثار باستانی این شهر را نیز به مکان نامشخصی منتقل کرد.
قدمت این شهر به هزاره دوم پیش از میلاد و تمدن آشوریان باز میگردد.خورسباد پایتخت امپراتوری آشوری در زمان سرجون سوم پادشاه آشوری بود.
داعش روز شنبه نیز شهر باستانی حضر در جنوب نینوا و پیش از آن شهر باستانی نمرود را ویران کرد و آثار و اشیاء تاریخی این شهرها را به مکان نامشخصی منتقل کرد.
عناصر مسلح داعش مسجد «نفیسه» در مرکز شهر موصل را نیز که قدمت آن به قرن هفتم هجری بر می گردد ؛ ویران کردند.
اعدام سه خلبان عراقی در موصل
عناصر داعش سه تن از خلبانان زبده نیروی هوای سابق ارتش عراق را در موصل اعدام کردند.
ساکنان محلی اعلام کردند تروریست های داعش سه افسر بلند پایه از خلبانان نیروی هوایی ارتش سابق عراق را در غرب موصل بازداشت و به ضرب گلوله اعدام کردند.
ساکنان محلی افزودند: عناصر داعش این سه خلبان را هفته گذشته در خانه های شان در منطقه بادوش غرب موصل دستگیر کردند.
یک گروه حقوق بشری هم در عراق فاش کرد: 4000 زن در عراق قربانی جنایات گروه تروریستی داعش شده اند.
این گروه تاکید کرد: عناصر داعش از زمان اشغال موصل در سال گذشته تاکنون، 4000 زن را کشته، به بردگی گرفته و یا مورد تجاوز قرار داده اند.