کشت کنجد در مزارع خنج
بیش از هزار هکتار ازاراضی شهرستان خنج به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: 1350 هکتار از اراضی این شهرستان به
روش مکانیزه به کشت کنجد اختصاص یافت.
بستان اسلامی افزود: با توجه به مصرف
بهینه آب تمامی مزارع کنجد به روش آبیاری قطره ای کشت شده است.
شهرستان خنج با تولید
میانگین 2تن دانه روغنی کنجد در هر هکتار از مراکز اصلی تولید این دانه روغنی در
فارس است.
وی گفت: کورکی ، سیف آباد، دشت لاغر و کورده ،مهم ترین مناطق کشت محصول
کنجد در شهرستان خنج است.
دوره رشد کوتاه ،کاشت بدون خاک ورزی ،
مقاومت بالای کنجد در برابر خشکی وکم آبی از ویژگی های این گیاه روغنی است.
کنجد گیاهی
است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.
برگهای آن بیضی، باریک و نوک تیز است.
گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تک تک
در کناره برگهای قسمت انتهایی ساقه ظاهر می شوند.
کنجد دارای
پروتئین، ویتامین های A، B2، D،E ،F و لسیتین
است .