• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۴۷۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
سرمربی تیم وزنه برداری رعد پدافند ارتش:

هیچ تیمی خریدار گزینه های ما نبود

سرمربی تیم وزنه برداری رعد پدافند ارتش گفت: هیچ تیمی حاضر به خریداری وزنه برداران مورد نظر ما برای حضور در لیگ نبود.

هیچ تیمی خریدار گزینه های ما نبودحسین مسطوره در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: هفته سوم لیگ برتر وزنه برداری در شرایط بسیار خوبی برگزار شد و وزنه برداران تیم عملکرد بسیار خوبی داشتند و توانستند با کسب حداکثر امتیاز در صدر جدول قرار بگیرند.

وی گفت: قبل از شروع لیگ وزنه برداران مستعد و جوان را در اختیار گرفتیم و با اعتماد به آنها در لیگ برتر حاضر شدیم. زمانیکه تصمیم به خریداری این وزنه برداران گرفتیم هیچ تیمی حاضر به خریداری آنها نبود. نکته قابل توجه اینکه در ابتدا اوضاع دیگر تیم ها از ما بهتر بود زیرا با توجه به پشتوانه مالی خوبی که داشتند بیشتر اقدام به جذب ملی پوشان و یا وزنه برداران بومی کردند.

مسطوره افزود: بعد از مشخص شدن ترکیب اصلی تیم برنامه های مورد نظرمان در برگزاری اردوهای بلند مدت و مستمر عملیاتی شد. حمایت سرهنگ صانعی رئیس تربیت بدنی و فراهم کردن امکانات تا حد توان باعث شد تا  وزنه برداران با انگیزه بسیار زیادی به فعالیت و تمرین بپردازند و در لیگ نتایج خوبی کسب کنند.

وی گفت: هم اکنون محمد زارعی در دسته 94 کیلوگرم، علی میری در دسته 85 کیلوگرم، رضا زارعی و حسین بیرانوند در دسته 77 کیلوگرم 4 وزنه برداری هستند که از تیم رعد به اردوی تیم ملی دعوت شدند. این اتفاق بسیار خوبیست و نشان می دهد که تیم در مباحث فنی رشد رو به جلو داشته است. 

مسطوره افزود: مسائل فنی در پیشرفت تیم بسیار اهمیت داشت. بجز برگزاری اردوهای مستمر و فشار تمرینات بسیار بالا نحوه تمرین  دهی به وزنه برداران بسیار خوب بود و باعث شد تا وزنه برداران در طول برگزاری مسابقات لیگ افت نداشته باشند. 

وی گفت: پیشرفت تیم وزنه برداری رعد اتفاق بسیار خوب و خوشایندی است زیرا زمینه توجه بیشتر دیگر وزنه برداران را به این تیم جلب می کند. سال های قبل این تیم هیچ شهرتی نداشت و وزنه برداران سرباز و غیر سرباز شناختی از این تیم نداشتند ولی با توجه به نتایجی که در 2 سال اخیر کسب شد این تیم مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد تا پایان لیگ به همین منوال پیش رویم. 

سرمربی تیم وزنه برداری دعد پدافند ارتش درباره شرایط لیگ برتر افزود: خوشبختانه امسال لیگ برتر در شرایط بسیار خوبی در حال برگزاریست. از نظر فنی تیم ها رشد قابل ملاحظه ای یافته اند و آزمایش دوپینگ هم با حضور افسران نادو از وزنه برداران گرفته می شود. آئین نامه ها بخوبی اجرا و مسابقات قانونمندتر از قبل برگزار می شود. 

وی گفت: قبل از حضور جلیلی در سازمان لیگ فدراسیون وزنه برداری شرایط به این منوال نبود و با وزنه برداران قرارداد امضا نمی شد و در هر مسابقه شاهد حضور نفرات جدیدی در تیم ها بودیم. 

مسطوره افزود: قانونمند برگزار شدن لیگ اتفاق بسیار خوبی بود که باعث شد تا شاهد برگزاری مسابقاتی بسیار خوب از نظر فنی باشیم. 

وی در خصوص فصل نقل و انتقال لیگ گفت: در حال مطالعه و بررسی برای خریداری وزنه برداران جدید هستیم. به احتمال زیاد 4 وزنه بردار جدید به ترکیب تیم اضافه می شوند که بعد از عقد قرارداد نام آنها رسانه ای خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)