کشت کنجد در ۵۰۰ هکتار مزارع خنج
بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خنج به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص یافت.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: ۵۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان به روش مکانیزه به کشت کنجد اختصاص یافت.
بستان اسلامی افزود: با توجه به مصرف بهینه آب تمامی مزارع کنجد به روش بی خاک ورزی و با آبیاری قطرهای کشت شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان خنج با تولید میانگین ۲ تن دانه روغنی کنجد در هر هکتار از مراکز اصلی تولید این دانه روغنی در فارس است گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از هزار و ۵۰۰ تن کنجد از مزارع این شرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی خنج کورکی، سیف آباد، دشت لاغر و کورده را مهمترین مناطق کشت محصول کنجد در شهرستان خنج عنوان کرد و گفت: برداشت کنجد در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز میشود.
دوره رشد کوتاه، کاشت بدون خاک ورزی، مقاومت بالای کنجد در برابر خشکی وکم آبی از ویژگیهای این گیاه روغنی است.
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.
برگهای آن بیضی، باریک و نوک تیز است.
گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تک تک در کناره برگهای قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوند.
کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای A، B۲، D، E.، F. و لسیتین است.