پیام حمله موشکی نیروهای یمنی به پایتخت امارات
حمله موشکی ارتش و نیروهای مردمی یمن به ابوظبی؛ نقشه های امارات برای اختلاف افکنی میان انصارالله و حزب کنگره ملی را خنثی کرد.

ارتش و کمیته های مردمی یمن هفته گذشته برای اولین بار ابوظبی پایتخت امارات را هدف یک موشک بالستیک قرار دادند. هر چند ابعاد این حمله موشکی از سوی رسانه ها بایکوت شد اما یک منبع موثق نزدیک به جنبش انصارالله یمن تائید کرد که موشک شلیک شده روز چهارشنبه یک پایگاه نظامی ابوظبی را هدف قرارداد.
امارات عضو فعال ائتلاف متجاوز سعودی به یمن است که در طول دو سال و نیم گذشته از این تجاوز نظامی، اهداف جداگانه ای را بر خلاف سعودی ها در یمن دنبال می کند و همین مسئله به بروز اختلافات شدید و حتی هدف قرار دادن نیروهای وابسته به یکدیگر منجر شده است.
در حالیکه سعودی ها به دنبال به قدرت رساندن مجدد عبدربه منصورهادی رئیس جمهور مستعفی وفراری یمن به قدرت هستند اماراتی ها اهداف اشغالگرانه ای را در سر می پرورانند و چشم طمع به اشغال جزایر شگفت انگیز سقطری، درسه، سمحه وعبدالکوری و دو جزیره صخره ای دیگر که در ساحل اقیانوس هند در نزدیکی خلیج عدن قرار دارند هستند. اماراتی ها حتی برای پیشبرد طرح اشغالگرانه خود به ساکنان این مناطق هم تابعیت اماراتی داده اند. اما از آنجایی که هدف اماراتی ها زمانی می توانست محقق شود که قدرت به چهره ای نزدیک به آنان منتقل شود گزارش هایی منتشر شده بود که آنها در تلاش بوده اند تا به احمد فرزند علی عبدالله صالح که پیش از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی به یمن، سفیر صنعا در ابوظبی بوده است نزدیک شوند و در ازای کمک برای به قدرت رساندن او موافقتش را برای اشغال جزایر یمنی جلب نمایند.
به نظر می رسد همین رویکرد اماراتی ها سبب شد تا در هفته های گذشته رسانه های وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی اخباری از اختلاف میان انصارالله و نیروهای وفادار به صالح منتشرنمایند و در همین مقطع بود که ارتش و کمیته های مردمی برای اولین بار ابوظبی را هدف حمله موشکی قراردادند. در چنین شرایطی به نظر می رسد ارتش و کمیته های مردمی یمن با این حمله موشکی این پیام را به امارات دادند که نقشه آنها برای ایجاد اختلاف در صفوف یمنی ها ره به جایی نخواهد برد. علی عبدالله صالح هم دوشنبه شب برای خنثی کردن چنین طرح هایی گفت در کل بحران و یا اختلافی بین حزب کنگره مردمی و انصارالله یمن وجود ندارد، مگر اینکه رسانههای دشمن به دنبال آن باشند.
صالح در ادامه با تاکید بر اینکه منصور هادی مشروعیتی ندارد تاکید کرد حضورش در مقابله با دشمن برای قدرت یا به قدرت رسیدن پسرش نیست، بلکه تلاش می کند امنیت و دموکراسی به یمن برگردد.
----------------------------
رضا محمدمراد