• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۷۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۶
اقتصادی » آب و انرژی
جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه وزیران نیرو؛

سرنوشت توسعه کشور در دست وزارت نیروست

معاون اول رئیس جمهور: وزارت نیرو وزارتخانه حساس و کلیدی بوده و سرنوشت توسعه کشور در دست آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، اسحاق جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه وزیران نیرو، دوره مدیریت را دارای زمان محدودی دانست و گفت: باید در این مسیر در جهت توسعه کشور و رفع مشکلات مردم قدم برداریم تا در پایان با کارنامه خوب و قابل توجهی مسئولیت را به دیگری واگذار کنیم.
وی چیت چیان را از مدیران پر تلاش وزارت نیرو دانست و گفت: وزیر پیشین نیرو در دوره خاصی مسئولیت این حوزه را پذیرفت و حضور جدی عملیاتی در این بخش داشته است و به عنوان یک انسان اندیشمند اقدام به سیاست گذاری و برنامه ریزی می کرد.
معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: وزارت نیرو به فضل الهی از یک مجموعه بسیار کارآمد متخصص، فنی، کاردان و دلسوز به مردم و کشور برخوردار بوده و در همه دوره ها کارنامه خوبی داشته است.
جهانگیری با تاکید بر اینکه در این دوره شاهد برخی اتفاقات سخت بوده ایم، ادامه داد: تلخ ترین اتفاق وزارت نیرو در این دوره ریزگردهای سال گذشته خوزستان و مشکلات پی در پی برای مردم استان بود که با اقدامات شبانه روزی وزارت نیرو تلاش شد بخشی از رنج های مردم تسکین یابد.
وی وزارت نیرو را بخش حساسی دانست و افزود: مردم از خدمات این مجموعه استفاده می کنند و وزارتخانه ای به این حساسی نیست چون با اختلال کوچکی در عرصه آب و برق مردم بلافاصله متوجه آن می شوند.
معاون اول رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه سرنوشت کشور به عملکرد وزارت نیرو بستگی دارد، خاطرنشان کرد: آب و برق نقش
مهمی را در توسعه بخش های مختلف ایفا می کند و این مجموعه از زیرساخت های اصلی توسعه در کشور شناخته می شود.

  کارکنان صنعت اب و برق انسان های پر تلاش روزهای سخت هستند

وزیر پیشین نیرو گفت : تابستان امسال با توجه به افزایش چشمگیر دما و مصرف اگر تلاش کارکنان صنعت اب و برق برای مدیریت مصرف در کشور نبود ، سه هزار و 500 تا چهار هزار مگاوات خاموشی می داشتیم.
حمید چیت چیان با تاکید بر اینکه مجموعه این وزارتخانه آمادگی کامل برای برون رفت کشور از بحران های حوزه آب و برق دارد، گفت: همکاران این مجموعه به صورت شبانه روزی در تلاش هستند خللی در نحوه خدمات رسانی برق و آب به عنوان یکی از عناصر تامین کننده آسایش مردم در اقصی نقاط کشور به وجود نیاید.
وزیر پیشین نیرو با تشکر از همه کارکنان صنعت آب و برق گفت : شما نشان دادید مردان و زنان این صنعت انسان های آزموده و پر تلاش روزهای سخت هستند.
وی ادامه داد: از اقای اردکانیان، وزیر جدید نیرو که در این شرایط خطیر مسئولیت حضور در این وزارتخانه را پذیرفته و در طی مدت چهار ساله حضور بنده در این مجموعه نیز همواره کمک کننده بخش های مختلف صنعت آب و برق کشور بوده است ، تشکر می کنم.
چیت چیان از همه فعالان این عرصه خواست با صمیمیت و جدیت از ایشان حمایت و با همدمی و همراهی با یکدیگر وزارت نیرو را همچنان در جهت ارایه خدمات مناسب به مردم همراهی کنند.

 ایستادگی چیت چیان در حمایت از وزارت نیرو ارزشمند است
­معاون اول رئیس جمهور گفت: آقای چیت چیان درباره موضوع مهاب قدس که به آستان قدس داده شده بود، اصرار کرد این شرکت به وزارت نیرو برگردد.

اسحاق جهانگیری افزود: گفتم چه فرقی می کند که جزء وزارت نیرو یا آستان قدس باشد اما ایشان ایستاد و همه را پشت خودشان آورد تا 12 هزار میلیارد تومان به روایت آن زمان و 20 میلیارد تومان را که امروز به من گفتند به وزارت نیرو برگرداندند.
جهانگیری گفت: در ابتدای دولت یازدهم 3 هزار و 600 میلیارد تومان از صنعت برق دریافت و به عنوان یارانه پرداخت می کردیم که من متحیر بودم این چه کاری است که انجام می شود و این موضوع با پیگیری آقای چیت چیان منتفی شد.
وی با اشاره به اینکه وزارت نیرو جای حساسی است و کار آن با حیات مردم سروکار دارد، افزود:​ آب و برق جزء زیربنای توسعه ایران است که هر مدل برای توسعه درنظر بگیریم این دو از زیرساخت های توسعه محسوب می شود.
جهانگیری با اشاره به اینکه در زمینه توسعه برق کارهای زیادی بعد از انقلاب ایجاد شده است، افزود : اولین طرح ها در صنعت برق به صورت کلید در دست بود که خارجی ها اجرا می کردند اما امروز به جایی رسیدیم که از اقلام مهم صادرات فنی - مهندسی کشور ما از ان صنعت برق است.
وی به برنده شدن شرکت های بخش خصوصی از جمله مپنا در مناقصات بین المللی اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی خوب به صنعت برق وارد شد که باید قدر آن را بدانیم و کمک کنیم موانع سرراه بخش خصوصی برطرف شود و سود ببرد، حتی مشکلات وزارت نیرو در قبال بدهی به بخش خصوصی نیز برطرف شود.
جهانگیری گفت: در بخش آب چالش های جدی داریم که باید با این آب موجود نیاز مردم ایران را برطرف کنیم و همه مدیران ما این منابع موجود را باید به خدمت گیرند و مشخص کنند مردم چگونه در بخش های آشامیدنی، صنعت و کشاورزی آب مصرف کنند.
وی درباره اصرار مدیران آب در استفاده از آب های ژرف گفت: هنوز به نتایج قطعی نرسیدم و باید بررسی بیشتری انجام شود.
جهانگیری در مورد وزیر جدید نیرو نیز گفت: آقای اردکانیان صاحب نظریه در زمینه آب است و مسئولیت های بین المللی در این زمینه داشته است که در این مقطع می تواند کمک زیادی به آب و کشور بکند تا دغدغه ای که در زمینه آب و منابع موجود آب داریم ، برطرف شود و رو به جلو حرکت دهیم.
وی به تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی از جمله بهره وری آب، انرژی و کنتورهای هوشمند اشاره کرد و گفت :​ باید به خوبی و درست اقتصاد آب و برق را مدیریت کنیم و می توانیم از این مرحله هم به خوبی عبور کنیم.
وی به آبرسانی روستاها در دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: کار خوبی بود که با استفاده از منابع مالی صندوق توسعه ملی به 6 هزار و 400 روستا آبرسانی شد و در زمینه آب های مرزی و غرب کشور کارهای بزرگی انجام گرفت به گونه ای که این موضوع را برای مقام معظم رهبری و دولت توانستند توجیه کنند تا منابع مالی لازم را بگیرند.
جهانگیری اضافه کرد: 8 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای طرح های آب های مرزی اختصاص یافت و کار بزرگی انجام شده است.
وی در پایان گفت: از اقای چیت چیان در مدیریت کشور استفاده خواهد شد و از ایشان خداحافظی نخواهیم کرد.

آبرسانی به شش هزار روستای کشور در دولت یازدهم

سرپرست پیشین وزارت نیرو نیز گفت: در دولت یازدهم به شش هزار روستای کشور آبرسانی شده است.
ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو در آیین تودیع و معارفه وزیران نیرو گفت : بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته 6.4 میلیون نفر از جمعیت شهری جدید نیز در این مدت از آب شهری سالم برخوردار شدند.
وی چیت چیان وزیر پیشین نیرو را بنیانگذار انرژی های نو در کشور معرفی کرد و گفت : همچنین در دولت یازدهم هفت هزار و 900 مگاوات برق نیز به ظرفیت برقی کشور افزوده شده است.
محمودی با اشاره به احیای موسسه آموزش کاربردی در دولت یازدهم گفت: مدیریت حوضه ای، کاهش تلفات، کاهش هدررفت آب، اصلاح ساختار برق و مدیریت مصرف بخشی از اقدامات چهار سال دولت گذشته است.
سرپرست پیشین وزارت نیرو تاکید کرد: در این وزارتخانه مهم و حیاتی کشور همگان داری تفکر جمعی و ملی هستند و ما از اقای چیت چیان خداحافظی نمی کنیم و امیدواریم دولت هم با شما خداحافظی نکند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)