• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد؛

قرارگاه خاتم الانبیا رقیب بخش خصوصی نیست

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا گفت: قرارگاه خاتم الانبیا چتری ایمن بر سر پیمانکاران و بخش‌ خصوصی کشور است.

قرارگاه، رقیب بخش خصوصی نیستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار عبداللهی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: حضور یکی از پایگاه های قرارگاه خاتم الانبیا در استان کرمانشاه از ویژگی های خوب امدادرسانی به مناطق زلزله زده بود، زیرا حدود 10 هزار نیروی مستقیم به همراه 5000 خودروی موثر در امدادرسانی برای امداد و نجات، بسیج شدند.
وی ادامه داد: حدود 11 مؤسسه و پنج گروه اجرایی از زیرمجموعه های قرارگاه در ساعات اولیه برای امدادرسانی راهی شدند، قرارگاه اولین ارگانی بود که برای مراحل اولیه (امداد و نجات) و گام دوم (اسکان موقت زلزله زدگان) وارد عمل شد و پس از عزیمت پربرکت مقام معظم رهبری به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و تاکید ایشان بر ایجاد اسکان موقت در محل، اقدامات لازم برای تامین حدود 700 هزار مترمربع اسکان موقت انجام گرفت و حدود 11 کارخانه تولیدکننده ساندویچ پنل (قابلیت تولید ساختارهای اسکان فلزی) برای تولید کانکس ها فراخوانده شدند و برای تولید در محل اسکان های موقت یا همان کانکس ها 8 کارگاه ایجاد کردیم.
سردار عبداللهی گفت: با حضور 350 تیم صعود هر دو ساعت یک کانکس سرهم بندی و نصب می شد که در مجموع حدود 8300 کانکس یعنی کمی بیشتر از مقدار مورد نیاز تهیه و نصب کردیم و این تعداد در مدت زمانی بی سابقه انجام شد، زیرا روزانه حدود 8000 متر زیربنا ساخته می شد،​ قرار بود که این اسکان ظرف مدت سه ماه صورت پذیرد که با اقدامی بسیجی و جهادی تقریبا در مدت 35 روز موفق به ساخت 8300 واحد اسکان موقت شدیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در خصوص پروژه های نفتی در دست اقدام این قرارگاه افزود: پروژه ستاره خلیج فارس بزرگ ترین پروژه نفتی کشور بوده و پیشانی کل پروژه های کشور محسوب می شود. این پروژه در زمینی به مساحت 700 هکتار و با ظرفیت 360 هزار شبکه است که فاز اول این پرو ژه امسال به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس بستری برای اشتغال 60 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم است. این پالایشگاه تا این لحظه حدود 5 میلیارد لیتر تولید فرآورده داشته که از این میزان حدود 2/2 بنزین بوده و سبب شده است تا بتوانیم حدود 12/5 میلیون لیتر بنزین باکیفیت تولید کنیم.
سردار عبداللهی افزود: با توجه به میزان بالای 70 میلیون لیتر بنزین مصرفی کشور تولید 12/5 میلیون لیتر بنزین یورو 5 با اکتان بالای 96، کار کوچکی نیست.
وی با بیان اینکه پروژه ستاره خلیج فارس بزرگ ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است ادامه داد: ما آمادگی تولید 20 میلیون لیتر بنزین در فاز دوم این پالایشگاه را داریم چه بسا به صادرات هم خواهیم رسید.
سردار عبداللهی گفت: با بهره برداری از فازهای 22 و 24 پارس جنوبی می توانیم از میدان های مشترک روزانه 100 میلیون لیتر گاز استحصال کنیم پس تمرکز روی این فازها اهمیت ویژه ای دارد.
وی تصریح کرد: قرارگاه، رقیب بخش خصوصی نیست، قرارگاه حدود 200 هزار نفر پرسنل دارد و حدود 5000 پیمانکار با ما همکاری می کنند، این یعنی استفاده از ظرفیت داخلی، قرارگاه چتری ایمن است بر سر پیمانکاران و بخش های خصوصی کشور، ورود بخش نظامی به حوزه سازندگی کشور را قبول نداریم.
وی گفت: قرارگاه محوریت بخش هایی است که برای سازندگی کشور آستین بالا زده اند، کار قرارگاه اقتصادی نیست، بلکه عمرانی و سازندگی است و تفاوت اینها اینجاست که کار اقتصادی یعنی به دنبال سود بودن، ولی ما تاکنون حدود 30 هزار میلیارد تومان از دولت طلبکاریم، کار قرارگاه یک فاینانس کاملا مجانی است. عشق ما در کنار مردم بودن است ما تا شعاع 70 کیلومتری خدمات رایگان به مردم می دهیم مثل آب، برق و گاز،​ ساخت مسجد و حسینیه و اینها در فکر اقتصادی نمی گنجد. کار ما یک وظیفه دینی و شرعی است.
سردار عبداللهی ادامه داد: مجموعه ها و پیمانکاران کوچک تر به نوعی همکار ما هستند.
وی در خصوص مجموعه صدرا گفت: این مجموعه به دلیل شرایط بحرانی اقتصادی و بیمه ای و عدم اعتبار برای جذب کار، نمی توانست ادامه دهد. بعد از مذاکراتی کوتاه و بلند، مسئولیت صدرا را قبول کردیم به گونه ای که در حال حاضر حدود 4000 نفر در این مجموعه مشغولند که البته 12 هزار نفر هم به طور غیرمستقیم در این مجموعه شاغل هستند.
سردار عبداللهی افزود:​ این مجموعه پس از آنکه تحت مسئولیت ما قرار گرفت موفق شد 12 سکوی بزرگ نفتی ایجاد کند و کشتی های 113 تنی بسازد، با نجات صدرا توسط قرارگاه خاتم، این مجموعه امروز می تواند همه ادوات مورد نیاز آبی و خشکی کشور را تامین کند. سهام صدرا از 45 تومان به 1150 تومان افزایش یافته، این هم به دلیل عملکرد خوب این شرکت بوده است.
وی گفت: آن دسته از عزیزان تحصیلکرده ای که تمایل به کار در قرارگاه خاتم دارند می توانند به سایت این شرکت رجوع کنند، اما معتقدم با اجرای پروژه های مهم می شود حدود 20 هزار نفر هم جذب کرد و این بستر را باید دولت ایجاد کند. این پیچ و خم های نحس اداری است که اشتغال را فلج کرده است.
سردار عبداللهی تصریح کرد: با توجه به مشکل کم آبی در کشور باید تصمیم درستی برای روان آب های غرب کشور گرفته شود، مثل احداث سدهای موثر و کانال های هدایت آب که تعدادی از آنها در سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی در خصوص بندرهای چابهار و سواحل مکران گفت: بندری با ظرفیت 8/5 میلیون تن بار در سواحل مکران ساخته و افتتاح شده است که البته کار دشواری هم بود، زیرا حدود 16 میلیون لیتر لایروبی صورت گرفته بود. در حال حاضر کشتی های 80 هزار تنی می توانند به راحتی در این بندر پهلو بگیرند، اما تکمیل کننده این بندر، خطوط آهن چابهار به زاهدان به طول 650 کیلومتر است که در دست اجراست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و نهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رونمایی از اوراق منتخب خاوران نامه در باغ و عمارت جهانی اکبریه
سه کشته در حوادث رانندگی گلپایگان
خراسان شمالی میزبان تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر کشور
فیلم های امروز شبکه های سیما برای مخاطبان
راه اندازی سایت تلفن همراه بیمارستان شهید زارع ساری
قدردانی شورای اسلامی شهر بجنورد از سربازان گمنام امام زمان عج
سما شهبازی مغلوب نماینده میزبان شد
محدودیت های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
فراخوان دومین المپیاد ملی هنر
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و نهم آبان ۱۴۰۴)
تفاهم نامه خدمات فیبر نوری به مراکز فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی منعقد شد
شناگر ایران به فینال ۱۰۰ متر کرال پشت نرسید
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه احداث پل جاده روستایی زو – قزلقان در بجنورد 
توقف دختر پینگ پنگ باز ایران مقابل نماینده روسیه
برپایی ۱۲ کارگاه آموزشی در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
راه یابی تیم «ب» والیبال ساحلی ایران به جمع ۱۶ تیم برتر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)