• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶
بین الملل » غرب آسیا
راي اليوم:

روابط مغرب و رژيم صهيونيستي علني مي شود

روابط رژيم صهيونيستي و مغرب به سرعت عادي و علني مي شود.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، روزنامه الکترونيکي راي اليوم که در لندن به روز رساني مي شود، در يادداشتي به قلم «عبدالله النملي» نوشت هنوز رسوايي مربوط به عادي سازي روابط (مغرب) با رژيم صهيونيستي با سفر  «عامير پرتز» وزير جنگ سابق اين رژيم براي شرکت در کنفرانسي بين المللي به تاريخ  هشتم اکتبر 2017 آرام نشده است‌ که شماري از خبرنگاران مغربي به درخواست  وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي عازم سرزمين هاي اشغالي شدند که اين اقدام جنجال برانگيز بيانگر عادي سازي علني روابط مغرب با اين رژيم است.

صرف نظر از شکل عادي سازي روابط مغرب با رژيم صهيونيستي و مقاماتي که در مغرب مسئول اين کار هستند، هدف از عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي، عادي سازي موجوديت يهوديان در فلسطين است. عادي سازي روابط به معناي ايجاد روابط رسمي و غير رسمي سياسي،‌ اقتصادي، فرهنگي، علمي و اطلاعاتي با رژيم صهيونيستي است و اينکه تل آويو بتواند به حق  خود از اراضي فلسطيني، ساخت شهرک هاي صهيونيست نشين، راندن فلسطيني ها و تخريب روستاها و شهرهاي عربي دست يابد و بدين ترتيب عادي سازي روابط با اين رژيم به معناي تسليم شدن و رضايت دادن به بدترين درجه ذلت و  دست کشيدن از احترام و حقوق است.

راي اليوم نوشت: عادي سازي روابط در تعريف بين الملل به معناي برقراري روابط طبيعي به دور از فضاي جنگ و درگيري و در فضايي از همکاري و صلح است. اسرائيل  بدون اينکه تغييري در  ايدئولوژي صهيونيستي و اهداف خود در تشکيل (اسرائيل بزرگ) با تصاحب اراضي، حقوق و ثروت هاي اعراب ايجاد کند، سعي مي کند به عادي سازي روابط خود با کشورهاي عربي ادامه دهد. اين در حالي است که اسرائيل با ديده تحقير به سازش نگاه مي کند و اقدامات تروريستي، شهرک سازي و نژاد پرستي اين رژيم در جهان بي همتاست.

اسرائيل براي عادي سازي روابط با اعراب سعي مي کند به ذهنيت اعراب شکل دهد و آنها را مجبور کند  به ضرر اعراب، موجوديت اسرائيلي ها را بپذيرند و اصول مبارزه را کنار بگذارند و در پايبندي به هويت ملي و وحدت  عربي شک و از مبارزه با اشغالگري و شهرک سازي خودداري کنند  و  مبارزه مشروع را تروريسم بنامند.

اسرائيل با برخورداري از  حمايت کامل امريکا، برخي کشورهاي عربي را تحريک مي کند که مقابل دريافت برخي امتيازات، عادي سازي کامل روابط با رژيم صهيونيستي را بپذيرند به طوري که برخي کشورهاي عربي عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي را ضامن ادامه نظام هاي خود مي دانند و معتقدند با اين کار رضايت آمريکا و يهوديت جهاني تامين مي شود.

عادي سازي روابط رژيم صهيونيستي با مغرب مراحل مختلفي دارد به طوري که در گذشته يعني پس از استقلال مغرب، اين روابط در قالب برقراري روابط محرمانه بين سازمان ها و نهادهاي صهيونيستي و  برخي شخصيت هاي بانفوذ در مغرب بود. هدف از اين کار ايجاد تسهيلاتي در مهاجرت دادن هزاران يهودي ساکن مغرب به سوي سرزمين هاي اشغالي فلسطين بود.

سپس اين روابط از حالت غير علني در آمد و  پس از توافق شوم غزه - اريحا سال 1993 ديدارهايي بين  مقامات رژيم صهيونيستي و مغرب صورت گرفت. درحال حاضر روابط مغرب و رژيم صهيونيستي وارد مراحل پيشرفته اي شده است به طوري که  مساله عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي از مسائل بسيار مهم در مغرب است و سياستمداران، هنرمندان، بازرگانان، ورزشکاران، خبرنگاران و ديگران وارد آن شده اند  و مقامات رژيم صهيونيستي پي در پي به مغرب سفر مي کنند به طوري که چندي پيش نماينده وزارت دادگستري رژيم صهيونيستي براي شرکت در کنفرانسي سياسي به مراکش سفر کرد و يک هيات صهيونيستي در مراسم افتتاحيه کنفرانسي در شهر طنجه مغرب که با حضور وزير کشاورزي و شيلات مغرب برگزار شد، شرکت کرد.

افزون بر اين، شخصيت هاي رسمي مغرب در نمايش تبليغاتي فيلم «اورشليم تغيير مي يابد» به کارگرداني کمال هشکار حضور يافتند. در حالي که مساله فلسطين با خطرناکترين توطئه ها براي پاکسازي آن مواجه است، به سرعت اقداماتي با هدف عادي سازي روابط رژيم صهيونيستي با مغرب  صورت مي گيرد.

در گزارشي که مارس 2013 در اعتراض به عادي سازي روابط منتشر شد آمده است عادي سازي روابط اسرائيل با مغرب به سرعت برق صورت مي گيرد و اين موضوع مساله فلسطين و امنيت ملي فلسطين را هدف خطر راهبردي  قرار داده است.

در اين گزارش 48 صفحه اي  فهرستي از اسامي شخصيت ها، نهادها و موسساتي که به عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي اقدام مي کنند، ارائه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره توانمندسازی ماهر شو، قهرمان باش در چهارمحال و بختیاری
ورودی سدهای استان اردبیل ۱۴ درصد کاهش یافت
محصولات نوآورانه مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی تجاری‌سازی می‌شوند
پیست اسکی کاکان عامل توسعه اقتصادی و گردشگری
آینده کتابخوانی از مسیر خانواده و فناوری می‌گذرد
تداوم بحران در نظام سلامت انگلیس
افتتاح مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان
اقامه نماز طلب باران در عسلویه و نخل تقی
رونمایی از درگاه اختصاصی وزارت بهداشت در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیش‌بینی پنج روزه هوای استان مرکزی؛ افزایش آلاینده‌های جوی در مناطق پرجمعیت
تجلیل از بسیجیان برگزیده کارخانه‌ها و ادارات
نشان ملی برای ۹ اثر صنایع‌دستی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیروزی تیم شمشیربازی اپه مردان ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
جایگاه فرهنگ در تراز دولت و نظام جمهوری اسلامی تقویت می‌شود
لزوم بازنگری و به‌روز‌رسانی برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور بر اساس توانمندی و نیاز‌های کشور
توسعه گردشگری، موتور اشتغال و بهره‌وری در جرقویه
دومین پیروزی اکبرپور مقابل جوجیتسوکار اردن
کارت زرد قضایی درباره ترک‌فعل های حوزه آب در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)