• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۱۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۱
ورزشی
جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه؛

تکلیف ۱۶ تیم مشخص شد

برگزاری ۱۶ مسابقه دیگر از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، تکلیف برخی تیم‌های صعود کننده و حذف شده این جام را تعیین کرد.

تکلیف ۱۶ تیم مشخص شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ دور دوم مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دیشب با برگزاری دیدار‌های گروه هشتم به پایان رسید. در این مرحله ۱۶ مسابقه انجام شد که با احتساب بازی‌های دور اول گروهی، در مجموع ۳۲ مسابقه برگزار شده است. با برگزاری دومین دیدار تیم‌ها در این جام، صعود هفت تیم روسیه، اروگوئه، فرانسه، کرواسی، مکزیک، بلژیک و انگلیس به مرحله یک هشتم نهایی مسجل شد و ۹ تیم عربستان سعودی، مصر، مراکش، پرو، کاستاریکا، کره جنوبی، پاناما، تونس و لهستان هم حذف شدند.
اما در مسابقات دور دوم گروهی ۴۷ گل به ثمر رسید که با ۳۸ گل دور نخست در مجموع ۸۵ گل از خط دروازه‌ها عبور کرده است. مسابقه تیم‌های بلژیک با تونس که پنج بر ۲ به سود بلژیکی‌ها به پایان رسید و انگلیس با پاناما که ۶ بر یک به سود سه شیر‌ها پایان یافت هم پرگل‌ترین بازی‌ها در این مرحله لقب گرفت. با این حال هیچ یک از مسابقات جام جهانی تا این مرحله بدون گل به اتمام نرسیده است.
بازیکنان در ۱۶ بازی مرحله دوم گروهی ۴۷ کارزت زرد از داوران دریافت کرده اند که بیشترین اخطار در بازی آرژانتین و کرواسی با هفت کارت زرد بوده است که سهم آرژانتینی‌ها سه کارت و کروات‌ها هم چهار اخطار گرفتند. با احتساب دور اول که تیم‌ها ۴۹ کارزت زرد گرفته اند، در مجموع ۳۲ بازی ۹۶ کارت زرد داده شده است. در بازی آلمان و سوئد هم "ژروم بوآتنگ" از آلمان با دریافت ۲ کارت زرد تنها اخراجی این مرحله لقب گرفت که با احتساب اخراجی دور اول، در این جام تنها ۲ کارت قرمز از جیب داوران خارج شده است.
"احمد فتحی" از مصر در بازی با مصر تنها گل به خودی مرحله دوم را زده است که با احتساب چهار گل به خودی دور نخست، در مجموع پنج گل به خودی در این جام به ثبت رسیده است. در دور دوم داوران ۶ خطای پنالتی اعلام کرده اند که یک پنالتی به هدر رفت. "محمد صلاح" برای مصر در بازی با روسیه، "مایل یدنیاک" برای استرالیا در بازی با دانمارک، "ادن هازارد" برای بلژیک در بازی با تونس و "هری کین" ۲ بار برای انگلیس در بازی با پاناما از روی نقطه پنالتی گلزنی کردند، اما "گیلفی سیگرسون" ایسلندی در بازی با نیجریه نتوانست پنالتی را به گل تبدیل کند. پنالتی استرالیا، بلژیک و پنالتی دوم انگلیس در بازی با پاناما با سیستم ویدیویی VAR مورد بازبینی قرار گرفت، ضمن آنکه گل پنجم انگلیس هم با بررسی همین سیستم مورد قبول واقع شد. در مجموع دور اول و دوم ۱۵ پنالتی گرفته شده است. "سعید عزت الهی" برای ایران در بازی با اسپانیا و "گابریئل ژسوس" برای برزیل در بازی با کاستاریکا هم ۲ گل زدند که آفساید اعلام شد.
در دور اول "کریستیانو رونالدو" با ثبت سه گل برای پرتغال در بازی با اسپانیا و در دور دوم مسابقات "هری کین" با زدن سه گل برای انگلیس در بازی با پاناما هتتریک کردند. در جدول گلزنان هم کین با پنج گل صدرنشین است، رونالدو و "روملو لوکاکو" از بلژیک با چهار گل در رده دوم قرار دارند و "دیگو کاستا" از اسپانیا همراه با "دنیس چریشف" از روسیه با سه گل در رده سوم قرار گرفته اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)