• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۱۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۱
ورزشی
جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه؛

تکلیف ۱۶ تیم مشخص شد

برگزاری ۱۶ مسابقه دیگر از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، تکلیف برخی تیم‌های صعود کننده و حذف شده این جام را تعیین کرد.

تکلیف ۱۶ تیم مشخص شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ دور دوم مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دیشب با برگزاری دیدار‌های گروه هشتم به پایان رسید. در این مرحله ۱۶ مسابقه انجام شد که با احتساب بازی‌های دور اول گروهی، در مجموع ۳۲ مسابقه برگزار شده است. با برگزاری دومین دیدار تیم‌ها در این جام، صعود هفت تیم روسیه، اروگوئه، فرانسه، کرواسی، مکزیک، بلژیک و انگلیس به مرحله یک هشتم نهایی مسجل شد و ۹ تیم عربستان سعودی، مصر، مراکش، پرو، کاستاریکا، کره جنوبی، پاناما، تونس و لهستان هم حذف شدند.
اما در مسابقات دور دوم گروهی ۴۷ گل به ثمر رسید که با ۳۸ گل دور نخست در مجموع ۸۵ گل از خط دروازه‌ها عبور کرده است. مسابقه تیم‌های بلژیک با تونس که پنج بر ۲ به سود بلژیکی‌ها به پایان رسید و انگلیس با پاناما که ۶ بر یک به سود سه شیر‌ها پایان یافت هم پرگل‌ترین بازی‌ها در این مرحله لقب گرفت. با این حال هیچ یک از مسابقات جام جهانی تا این مرحله بدون گل به اتمام نرسیده است.
بازیکنان در ۱۶ بازی مرحله دوم گروهی ۴۷ کارزت زرد از داوران دریافت کرده اند که بیشترین اخطار در بازی آرژانتین و کرواسی با هفت کارت زرد بوده است که سهم آرژانتینی‌ها سه کارت و کروات‌ها هم چهار اخطار گرفتند. با احتساب دور اول که تیم‌ها ۴۹ کارزت زرد گرفته اند، در مجموع ۳۲ بازی ۹۶ کارت زرد داده شده است. در بازی آلمان و سوئد هم "ژروم بوآتنگ" از آلمان با دریافت ۲ کارت زرد تنها اخراجی این مرحله لقب گرفت که با احتساب اخراجی دور اول، در این جام تنها ۲ کارت قرمز از جیب داوران خارج شده است.
"احمد فتحی" از مصر در بازی با مصر تنها گل به خودی مرحله دوم را زده است که با احتساب چهار گل به خودی دور نخست، در مجموع پنج گل به خودی در این جام به ثبت رسیده است. در دور دوم داوران ۶ خطای پنالتی اعلام کرده اند که یک پنالتی به هدر رفت. "محمد صلاح" برای مصر در بازی با روسیه، "مایل یدنیاک" برای استرالیا در بازی با دانمارک، "ادن هازارد" برای بلژیک در بازی با تونس و "هری کین" ۲ بار برای انگلیس در بازی با پاناما از روی نقطه پنالتی گلزنی کردند، اما "گیلفی سیگرسون" ایسلندی در بازی با نیجریه نتوانست پنالتی را به گل تبدیل کند. پنالتی استرالیا، بلژیک و پنالتی دوم انگلیس در بازی با پاناما با سیستم ویدیویی VAR مورد بازبینی قرار گرفت، ضمن آنکه گل پنجم انگلیس هم با بررسی همین سیستم مورد قبول واقع شد. در مجموع دور اول و دوم ۱۵ پنالتی گرفته شده است. "سعید عزت الهی" برای ایران در بازی با اسپانیا و "گابریئل ژسوس" برای برزیل در بازی با کاستاریکا هم ۲ گل زدند که آفساید اعلام شد.
در دور اول "کریستیانو رونالدو" با ثبت سه گل برای پرتغال در بازی با اسپانیا و در دور دوم مسابقات "هری کین" با زدن سه گل برای انگلیس در بازی با پاناما هتتریک کردند. در جدول گلزنان هم کین با پنج گل صدرنشین است، رونالدو و "روملو لوکاکو" از بلژیک با چهار گل در رده دوم قرار دارند و "دیگو کاستا" از اسپانیا همراه با "دنیس چریشف" از روسیه با سه گل در رده سوم قرار گرفته اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
صرف ۲۰ میلیارد تومان برای تعریض خیابان‌های پر تردد شهر مهاباد
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
مراسم بزرگداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
اجرای طرح‌های آبخیزداری در چرداول برای حفاظت خاک و توسعه کشاورزی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۷ آبان در یک نگاه
برگزاری چهل‌ و هشتمین اجلاس مرزی راه‌آهن ایران و ترکیه در تبریز 
دیپلماسی استانی یک دیپلماسی منطقه ای است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
الیت در آستانه مهار کامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
بارش برف در دماوند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)