پخش زنده
امروز: -
بیش از ۱۸میلیون مترمربع از موقوفات استان اصفهان سند مالکیت دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ معاون حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از 633سند مالکیت برای 21هزار و 44رقبه از موقوفات استان با مساحت 18میلیون متر مربع دریافت شده است.
حجت الاسلام محمود نصر اصفهانی افزود: کاربری این رقبات مسکونی، تجاری، مزروعی و خدماتی با نیاتی مذهبی، فرهنگی و اجتماعی بوده است.
وی با بیان اینکه در این مدت بیشترین سند مالکیت در شهرستان خور و بیابانک اخذ شده است گفت: همچنین موقوفات فاطمه النساء تیران و کرون با مساحت هفت میلیون مترمربع و علی اکبر خان شهرستان برخوار با مساحت 170هکتار بزرگترین موقوفاتی هستند که امسال برای آنان سند مالکیت اخذ شده است.
حجت الاسلام محمود نصر اصفهانی به اجرای تفاهم نامه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اشاره کرد وافزود: براین اساس برای هفت پلاک از موقوفات استان به مساحت بیش از هفت میلیون و 889هزار مترمربع سند مالکیت صادر شده است.
وی گفت: همچنین در قالب تفاهم نامه این اداره کل با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان 290رقبه در قالب این تفاهم سنددار شده اند.