پخش زنده
امروز: -
طرح ملی جنگلانه با همکاری اداره حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی، انجمن های محیط زیستی و اهالی بومی در مسجد سلیمان اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رییس اداره حفاظت محیط زیست مسجدسلیمان گفت: طرح ملی جنگلانه با توجه به حضور فعال گروه های مردمی به طرحی کشوری تبدیل شده است.
وحید شالوی با تاکید بر لزوم حفظ جنگل ها برای جامعه و نسل های بعد اظهار داشت: این سرمایه ملی بواسطه سال ها حیات بوجود آمده است و باید به خوبی از آنها حافظت شود.
وی با بیان اینکه امسال دوستداران محیط زیست در قالب طرح ملی جنگلانه بیش از 200 نهال درخت کاشتند ادامه داد: حدود 6 هزار اصله نهال درختان بومی کنار، بادام و گونه های غیربومی کهور و اکالیپتوس در ادامه این طرح در وسعتی بیش از پنج هکتار در منطقه صفرآباد مسجدسلیمان کاشته می شود.