کاشت نشایی آنغوزه برای نخستین بار در فارس
آنغوزه به روش نشایی در نی ریز کاشته شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: برای نخستین بار ،پرورش و کاشت نشای آنغوزه در این شهرستان انجام شد.
ذبیح اله سیروسی افزود: با بیان این که نی ریز از دیرباز رویشگاه آنغوزه تلخ بهصورت خودرو بوده است ؛ افزود: دوره بازدهی این گیاه هر هفت سال یک بار است، از این رو به منظور افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها، کشاورزان منطقه دهچاه نی ریز اقدام به پرورش نشای آن کرده اند .
وی گفت: پس از دو سال، نشا به زمین منتقل شده که با این روش دوره باردهی دو سال کاهش پیدا کرده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: سالانه حدود ۱۵ تن شیرابه آنغوزه تلخ در این شهرستان تولید و به کشورهای هندوستان، پاکستان، حوزه خلیج فارس، آمریکا، انگلستان و ژاپن صادر میشود.
ذبیح اله سیروسی افزود: ۱۰۰ هزار هکتار از زمینهای منابع طبیعی و ۶۰۰ هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان به کشت آنغوزه دیم اختصاص دارد.
گیاه آنغوزه گونهای دارویی است که رویشگاه آن منحصرا در ایران و افغانستان است .