• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۵۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رضایی دربرنامه نگاه یک؛

به بازدارندگی بی سابقه‌ای رسیده ایم

رضائی: در مسئله دفاعی و امنیتی به بازدارندگی بزرگ و توانایی بی سابقه‌ای رسیده ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دبیر تشخیص مصلحت نظام در برنامه نگاه یک گفت: در مسئله دفاعی و امنیتی به بازدارندگی بزرگ و توانایی بی سابقه ای رسیده ایم و این قدرت از پیشرفت ما ناشی شده و توطئه های دشمنان علیه پیشرفت ماست.

محسن رضایی با اشاره به اینکه انقلاب ما عمیق و با آرمان های بزرگی بوده است، افزود: اگر انقلاب ما فقط در حد یک اصلاح یا ترمیم مختصر بود اکنون نه نامی از امام راحل بود و نه اینکه دشمنی ها با ما ادامه می یافت.
دبیر تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: ملت ایران با پشتوانه رهبری امام راحل، خیز و جهش بزرگی را برای رسیدن به آرمان های بزرگ و تاریخی خود در پیش گرفته است.
وی افزود: انقلاب، یک رویداد نبود بلکه راهی است که آغاز شد تا ما را به آرمان های بزرگ مان برساند و به تمدن بزرگ برسیم و به بسیاری از تحقیرها و عقب ماندگی ها پاسخ دهیم و این راه را امام جلوی ما قرار داد و ادامه دارد بنابراین امام، زنده است و مخالفان این راه، صف بندی درمقابل ما دارند و خواهند داشت. ­
دبیر تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکا مخالف راه ماست بنابراین با ما درگیر می شود و ما وادار می شویم که مقاومت کنیم . راه ما، مقاومت برای پیشرفت کردن است و آمریکایی ها پیشرفت ما را به ضرر خود می دانند چون شکل گیری قدرت بزرگ و مستقل در شمال خلیج فارس و کانون انرژی جهان برای آمریکا غیر قابل تحمل است .
رضایی ادامه داد: آن ها می خواهند ما برگردیم به دوران های قاجار و پهلوی که جزو سیاه ترین دوران ایران بوده است بنابراین مبارزه ما بسیار طبیعی است و تا رسیدن به اهداف و آرمان های بزرگ خود، این مبارزه را در پیش داریم.
وی افزود: آن ها دشمنی جدی را از ابتدای انقلاب با ما آغاز کردند و فشارهای گوناگون از جمله فشارهای سخت مثل جنگ، ترور و کودتا وارد کردند که با مقاومت توانستیم این فشارها را به توانایی بزرگ دفاعی و سیاسی تبدیل کنیم.
رضایی، علت خودداری ترامپ از جنگ با ایران را توانمندی های دفاعی قدرتمند ایران دانست و گفت: آن ها می دانند توانایی نظامی ایران به حدی رسیده است که اگر کوچکترین اقدامی را انجام دهند همه منطقه آتش می گیرد و برای اسرائیل و دوستان و منافع آمریکا چیزی در منطقه باقی نخواهد ماند.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران از امنیت بی نظیری در منطقه برخوردار است، ادامه داد: با مقاومت خود فشارهای نظامی را از طریق ایجاد توانایی های دفاعی، امنیتی ، سیاسی و موشکی به بازدارندگی بزرگی تبدیل کردیم.
رضایی همچنین به فشارهای اقتصادی آمریکا علیه کشورمان اشاره و اضافه کرد: در این 40 سال تحریم بودیم هر چند که اکنون شدیدترین تحریم ها را داریم اما در سال 91 هم تحریم سنگینی شدیم. باید کاری کنیم که تحریم های کنونی به عنوان آخرین تحریم ها از جلوی ملت ایران کنار برود و راه حل آن این است که مقاومت انقلابی و فعال را در پیش بگیریم و باید به نتیجه برسیم تا آمریکا دیگر به فکر تحریم علیه ما نیفتد.
وی ادامه داد: مقاومت فقط مختص ملت ما نیست بلکه ملت های دیگر هم با مقاومت پیروز شدند و هیچ ملتی از طریق سازش موفق نشد اما نوع مقاومت ملت ما با دیگر ملت ها متفاوت است.
دبیر تشخیص مصلحت نظام گفت: در حال حرکت به سمت قدرت منطقه ای شدن هستیم و این مسئله برای آمریکا گران تمام شده است.
وی، ایجاد شکاف و دو قطبی های عمیق در جامعه، دولتمردان و بین مردم و دولتمردان را از اهداف آمریکا برشمرد و گفت: آمریکا همچنین می خواهد از طریق فشارهای اقتصادی، مردم را به شورش وادارد تا امنیت کشور را از داخل، تخریب کند و در پی این هستند که ما را به پای میز مذاکره بکشانند.
رضایی افزود: باید به آمریکایی ها ثابت کنیم که همه اقشار جامعه و دولت، متحد و منسجم هستیم و در جامعه، دو قطبی ایجاد نمی شود.
وی اضافه کرد: موضوع آوردن ناو هواپیمابر آمریکایی ها به منطقه و جنگ، فقط ژست و مانور بود و در عمل، قصد درگیری واقعی نداشتند و اکنون هم از ما بسیار فاصله گرفته اند تا از درگیری ناخواسته هم جلوگیری کنند.
دبیر تشخیص مصلحت نظام گفت: محاسبات آمریکایی ها به هم ریخته است به همین علت، تعادل ندارند و در مسیر درست تصمیم گیری نیستند.
رضایی افزود: منابع مقاومت ما بسیار بیشتر از منابع فشارهای آمریکا علیه ماست و آمریکا در حال شکست خوردن است.
وی با بیان اینکه اروپایی ها هم باید به تعهدات برجامی خود عمل کنند، تاکید کرد: آن ها بدانند ما با اینستکس قانع نخواهیم شد و آن ها باید به همه تعهدات خود عمل کنند. اینکه فکر کنند که ما فرصت بیشتری به آن ها خواهیم داد خوش خیالی است. آن ها می خواهند فرصت دو ماهه ای را که به آن ها داده ایم به چند ماه تبدیل کنند و مقاومت را بشکنند اما نظام ما جدی است.
رضایی اضافه کرد: آمریکا هم باید بداند تا زمانی که این فشارها ادامه دارد، هزینه کردن این فشارها از همه روش های مشروع، ادامه خواهد داشت و ترامپ باید بداند هزینه بزرگی را برای ادامه این فشارها خواهد پرداخت و ملت ایران به هیچ وجه مقابل این فشارها تسلیم نمی شود.
وی با بیان اینکه آمریکایی ها اکنون در ضعیف ترین وضعیت خود از نظر سیاسی و اقتصادی هستند، گفت: آمریکا حدود 22 هزار میلیارد دلار بدهی دارد، 28 میلیون نفر از جمعیت این کشور هنوز بیمه نیستند، 40 میلیون آمریکایی در فقر به سر می برند و 4 میلیون راه و جاده در آمریکا وجود دارد که بیش از 50 سال از عمر آن ها گذشته و برای بازسازی نیازمند 800 میلیارد دلار است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عنوان گاو شیر ده برای برخی کشورهای منطقه مانند رژیم سعودی نشان دهنده به گدایی افتادن آمریکایی هاست.
محسن رضایی درادامه برنامه نگاه یک شبکه یک سیما، افزود: آمریکا توان پرداخت هزینه های حوادث و رویدادهای جدید خارج از مرزهای خود و منابع ادامه رویارویی بزرگ بر ضد ما را ندارد.
وی گفت: آمریکا نمی تواند مانند حمله به افغانستان یا عراق ائتلاف های بین المللی گذشته را ایجاد کند و مجوز شورای امنیت را بگیرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آمریکایی ها اکنون فقط اسرائیل و عربستان را کنار خود دارند و حتی اروپایی ها نیز زیاد با آمریکایی ها همکاری نمی کنند.
رضایی گفت: امروز اروپا به شدت از مسئله جنگ ترسیده است و به آمریکایی ها گفته اند اگر وارد جنگ شوید اقتصاد اروپا به ورشکستگی کشیده می شود.
وی با بیان اینکه آمریکا با چین و روسیه نیز اختلاف های جدی دارد افزود: در مقابل ضعف های آمریکایی ها اکنون توانایی های جمهوری اسلامی ایران بسیار بزرگ است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بر اساس محاسبات کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ثروت دولت سه تا هفت برابر کل نقدینگی کشور است که البته باید به ثروت مولد تبدیل شود.
رضایی افزود: به عنوان نمونه آموزش و پرورش 140 کیلومتر در شهرها برخیابان اصلی ساختمان دارد که می تواند با تجاری سازی آنها هم مدارس را آباد و هم نقدینگی فعال ایجاد کند.
وی گفت: اخیراً چهار پنج هزار حساب بانکی که در آنها بیش از 20 میلیارد تومان پول بوده کنترل شده است و بر این اساس مشخص شد که بیشتر این افراد نه دارایی ها خود را ثبت کرده اند و نه شرکتی دارند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این اشخاص وارد سیستم مالیاتی شدند و 12 هزار میلیارد تومان به بودجه مالیاتی کشور اضافه شد.
رضایی با بیان اینکه در کشور منابع بسیاری وجود دارد گفت: دشمن در تحریم ها شکست می خورد و این شکست قطعی است اما باید با شکل گیری مقاومت اقتصادی به گونه ای کار کنیم که این تحریم ها آخرین تحریم ها بر ضد کشورمان باشد.
وی افزود: مقاومت باید از بیرون از مرزها آغاز شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اکنون مهم ترین مسئله این است که نباید تسلیم فشارها برای خروج از منطقه و محدود کردن توان موشکیمان شویم و نباید زیر بار مذاکره ای که بخواهد نوامیس انقلاب اسلامی و منافع حیاتی ما را خدشه دار کند برویم.
رضایی افزود: باید از حضور خود در سوریه و عراق برای گسترش اقتصاد، بزرگ کردن بازار، تجارت بیشتر و تقویت پول ملی کشورمان استفاده کنیم.
وی گفت: سال گذشته 9 میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم که این رقم می تواند به 30 میلیارد دلار افزایش یابد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در کنار مقاومت سیاسی و دفاعی باید مقاومت تجاری نیز داشته باشیم.
رضایی گفت: مدیریت کشور باید از تردید خارج شود و نباید منتظر بماند که اروپا و آمریکایی ها چکار می کنند.
وی افزود: باید همه امکانات کشور را فعال و از فرصت کاهش صادرات نفت به خوبی استفاده کنیم زیرا اگر اقتصاد کشور صنعتی شود نیازمند واردات روزانه یک میلیون بشکه نفت هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای آغاز ایجاد بهبود شرایط اقتصادی کشور باید ایالت های اقتصادی ایجاد کنیم و به استان ها اختیار دهیم.
رضایی افزود: البته به شدت مخالف فدرال سیاسی هستم اما چه لزومی دارد در بخش های کشاورزی، صنعتی، بهداشتی و درمانی اختیار را از استان ها بگیریم و در تهران متمرکز کنیم.
وی گفت: هیچ کشور پیشرفته ای این گونه توسعه نیافته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دولت باید امور اقتصاد را به مردم واگذار و فقط نظارت و بر اساس بند سوم اقتصاد مقاومتی با دادن اختیار و تقسیم کار ملی رقابت منطقه ای و استانی ایجاد کند.
رضایی گفت: نباید همه امکانات در تهران متمرکز شود.
وی با بیان اینکه مشکل بزرگ اقتصاد کشور تداخل اقتصاد آزاد با آزادی اقتصادی است افزود: در پی اقتصاد آزاد نیستیم اما باید آزادی اقتصادی وجود داشته باشد و وزارتخانه ها فقط سیاست گذار باشند و از کارهای اجرایی خارج شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نباید نسخه اقتصادی یکسان برای کل کشور بنویسیم گفت: به عنوان نمونه برخی صنایع سنگین به اصفهان منتقل شده که افزون بر قطع کردن آب برخی مناطق، اقتصاد بومی این شهر را نیز تهدید کرده اند.
رضایی افزود: بسیاری از هنرهای بی نظیر اصفهان در حال محو شدن است و کسی به آن رسیدگی نمی کند.
وی گفت: اگر میلیارد ها دلاری که در صنایع سنگین این استان سرمایه گذاری شد به صنایع دستی و بومی اصفهان اختصاص می یافت بهتر نتیجه می داد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سوء مدیریت اکنون بیشترین آسیب را به خوزستان وارد کرده که با آن همه منابع دچار بیکاری بسیار و مهاجرت جوانان است.
رضایی گفت: منابع ملی مانند نفت و گاز باید جزو بیت المال باشد اما پول آن بین استان ها تقسیم و دارایی های دولت مولد شود.
وی افزود: بر اساس اصل 44 باید راه مردم به جاهایی که دولت پیش از آن مانع می شد باز شود و بخش خصوصی طرح های عمرانی را به دست گیرند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آسیب پذیری های اقتصاد از جمله مسئله ارز باید حل شود.
رضایی افزود: در سال 94 و 95 مازاد ارزی داشتیم اما در سال 96، 19 میلیارد دلار از ذخیره ارزی ما به دلیل توجه نکردن دولت به برخی مسائل کم شد.
وی گفت: دولت فکر می کرد کاهش تورم به 8 درصد حاشیه امنی برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است اما نقدینگی در بانک ها رو به افزایش بود و سیل تورم را در پی داشت و دولت متوجه این نبود و سیاست های نادرست بانک مرکزی تورم کنونی را ایجاد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: برای جلوگیری از افزایش نقدینگی پول باید در تولید کنترل شود.
رضایی دلیل کاهش چند روز اخیر نرخ ارز را ورود ارزهای صادرات خرد به کشور، سیاست های جدید ارزی بانک مرکزی و پایین آمدن تب جنگ در منطقه دانست و گفت: اگر سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا شود نرخ ارز تا هفت هزار و 500 تومان نیز کاهش می یابد.
وی گفت: در همه دنیا حساب همه بنگاه ها و اشخاص شفاف است اما در کشور ما با توجه به اینکه سازمان ها به یکدیگر با سامانه هایی متصل هستند اما برای جلوگیری از فرار مشتریان خود اطلاعات آنها را در اختیار دیگر دستگاه ها نمی گذارند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رئیس جمهور از همه اختیاراتش برای اجرای اقتصاد مقاومتی استفاده کند افزود: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دولت دومی است که در اختیار رئیس جمهور است اما وی در این ستاد حضور کمی دارد و شخص جایگزین وی نیز اختیارات رئیس جمهور را ندارد.
رضایی گفت: رئیس پیشین قوه قضاییه با مشکلاتی در ابلاغ آیین نامه های مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اینکه مسئولان دارایی های خود را از کجا آورده اند روبرو بود اما از آقای رئیسی می خواهیم آیین نامه های این مصوبه را ابلاغ کند.
وی افزود: انضباط اقتصادی در کشور وجود ندارد و ریخت و پاش های زیادی انجام می شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زمانی که نرخ ارز افزایش می یابد بهای مسکن نیز بالا می رود در حالی که ارتباطی بین مسکن و ارز وجود ندارد و این نشان می دهد نظمی در اقتصاد کشور نیست.
رضایی افزود: مقاومت اقتصادی آنچه که دشمنان به معنای ریاضت اقتصادی برای مردم تبلیغ می کنند نیست بلکه افزایش اشتغال، رونق تولید و بهبود وضع معیشت مردم است.
وی گفت: اینکه رسیدگی به لوایح اِف اِی تی اِف و سی اِف تی از صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام به کمیسیون های آن ارجاع شده است به معنی خارج شدن بررسی این لوایح از دستور کار مجمع نیست بلکه سوالات جدی از دولت درباره این لوایح داریم که تاکنون دولت پاسخی برای آنها نداشته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اظهار نظر مقامات آمریکایی در باره این لوایح روز به روز طرفداران اِف اِی تی اِف و سی اِف تی را کمتر می کند زیرا همه متوجه می شوند فشار ها برای تصویب این لوایح در جهت همکاری نیست بلکه برای افزایش فشارها بر ماست.
رضایی گفت: با انسجام و برادری و فعال کردن اقتصاد مقاومتی نه تنها آمریکایی ها را شکست می دهیم بلکه به بازدارندگی اقتصادی خواهیم رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)