• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
بسته سلامت؛

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر

در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین‌های گروه B و ویتامین C در مواد غذایی کاهش می‌یابد.

اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر چیست؟به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی این استان گفت: انجماد یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی است، با این وجود برخی از میکرو ارگانیسم‌های موجود می‌توانند تکثیر یافته و در جریان خارج شدن از حالت انجماد سبب آلودگی شوند.
آقای ملک پور افزود: در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین‌های گروه B و C در مواد غذایی کاهش می‌یابد، بنابراین هر قدر زمان نگهداری طولانی‌تر باشد، احتمال کاهش ارزش غذایی محصول بیشتر است و از ارزش ظاهری، طعم و رنگ و به طور کلی خصوصیات کیفی کاسته می‌شود.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از این تغییرات نامطلوب باید مواد غذایی را قبل از نگهداری در فریزر حرارت دهیم.
این کارشناس تغذیه گفت: حرارت، آنزیم‌ها و میکروب‌ها را از بین می‌برد و در طی زمان نگهداری محصول در فریزر، نمی‌تواند آنرا فاسد کند.
این امر به ویژه در مورد سبزی‌ها که دارای انواع مختلفی از میکروب‌ها و آنزیم‌ها هستند دارای اهمیت بیشتری است.
وی اضافه کرد: برای انجمادزدایی محصولات می‌توان آن‌ها را دست کم ۱۲ ساعت پیش از مصرف در یخچال قرار داد، در صورتی که محصول پس از انجمادزدایی وارد مرحله پخت شود، می‌توان از مایکروویو نیز برای انجمادزدایی استفاده کرد.
ملک پور افزود: قرار دادن محصول در دمای محیط یا زیر آب داغ روان برای انجماد زدایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
آقای ملک پور گفت: مواد غذایی که از حالت انجماد خارج شده اند در طی فرآیند پخت، مقدار زیادی از رطوبت خود را همراه با مواد محلول در آب مثل ویتامین ها، مواد معدنی و اسید‌های آمینه از دست می‌دهند.
وی ادامه داد: باید سعی شود این مواد غذایی در کمترین زمان، کمترین درجه حرارت و به ویژه با اضافه کردن کمترین میزان آب پخته شوند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)