• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۹۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱

سپاه سلطه امریکا نه تنها بر غرب آسیا که بر جهان را به باد داد

عملیات موشکی سپاه پاسداران علیه پایگاه عین الاسد محل استقرار نظامیان امریکایی در غرب عراق, ابهت امریکا را شکست و پایان هژمونی امریکا بر غرب و آسیا و جهان را به باد داد.

بامداد روز چهارشنبه یگان موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به عملیات تروریستی و جنایتکارانه امریکا در هدف قرار دادن سردار قاسم سلیمانی که برای دیدرای رسمی با عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشبرد عراق به بغداد رفته بود پایگاه نظامیان امریکایی عین الاسد را در غرب استان الانبار در غرب عراق را هدف دهها موشک زمین به زمین قرارداد.
سپاه ÷اسداران پس از این حملات موشیکی با پذیرفتن مسوولیت این حمله  به امریکا هشدار داد که در صورت واکنش به این حملات تمامی پایگاهها و منافع  امریکا را در منطقه هدف قرار خواهد داد.
این عملیات منحصر بفرد سپاه پاسداران با استفاده از موشک های زمین به زمین قیام و ذوالفقار اجرا شد و با توجه به اینکه موشک های ایران نقطه زن و با قدرت تخریبی بسیار بالاست انتظار می رود که صدها نظامی امریکایی طی این عملیات کشته یا زخمی شده باشند.
در باره این حملات بسیار مهم به چند نکته اشاره می شود:
نخست اینکه پس از جنگ جهانی دوم هیچ دولت یا کشوری بطور رسمی پایگاه نظامیان امریکایی را هدف قرار نداده بود و این ایران است که در چارچوب دفاع مشروع و قوانین بین المللی ابهت امریکا را شکست و پایگاه عین الاسد را هدف دهها موشک قرار داد و سپاه مستقیم مسوولیت آن را پذیرفت. 
دوم اینکه ترامپ مدعی شده بود به محض واکنش ایران به شهادت سردار سلیمانی, واکنش شدیدی نشان خواهد داد اما پس از عملیات سپاه و گذشت ساعتها از حملات موشکی ایران , او توئیتی زد که همه چیز خوب است و ما قدرتمندترین ارتش جهان و مجهزترین تسلیحات را داریم.
سوم اینکه با ناتوانی امریکا در پاسخگویی به عملیات موشکی سپاه این خط تبلیغاتی در دستور کار رسانه ها و مقام های امریکایی قرار گرفت  که این عملیات هیچ تلفاتی نداشته است در حالیکه در این ارتباط نخست باید گفت اگر این حملات تلفانی نداشته است پس پرواز گسترده بالگردهای امریکایی در محوطه پایگاه عین الاسد برای چه بوده است؟ منابع محلی گفته اند که این بالگردها دهها نظامی امریکایی کشته یا زخمی شده را ب هسرعت به مکان های دیگر منتقل کرده اند.
چهارم اینکه حمله به پایگاه عین الاسد در دو مرحله اجرا شد در مرحله اول موجی از حملات موشکی به پایگاه عین الاسد شد و پس از اینکه بالگردها به پرواز در آمدند یا نظامیان امریکایی برای بررسی اوضاع به محل اصابت موشک ها مراجعه کردند موج دوم حمله موشکی اجرا شد که قطعا می تواند این تاکتیک نظامی تلفات زیادی به نظامیان امریکایی وارد نماید.
پنجم اینکه ترامپ به این حملات موشکی ایران چه پاسخ بدهد و چه پاسخ ندهد با این حملات موشکی سپاه بازنده هم جنگ است و هم بازنده انتخابات و دیگرباید با صحنه سیاسی خداحافظی کند والبته منتظر رسیدن به سزای جنایتش در ترور سردار سلیمانی بماند.
ششم اینکه با شکست ابهت امریکا اکنون میتوان گفت سپاه با این حملات موشکی بر پایان سلطه امریکا بر غرب آسیا رقم زد و این یعنی اینکه سطله امریکا نه تنها بر غرب اسیا بلکه باید منتظر پایان سلطه امریکا بر جهان بود.
هفتم اینکه متحدان امریکا که تحت حمایت امریکا علیه ایران فضاسازی می کردند اکنون مشاهده کردند که امریکا که قرار بود از آنها حمایت کند اکنون خود نمی دادند چه باید بکند. و این یعنی اینکه این کشورها نیز ازاکنون باید با احترام د مقابل ایران رفتار نمایند و البته متوجه باشند که دیگر در مقابل توطئه های آنها سکوتی نخواهد بود. در همین ارتباط دل خوش کردن به تسلیحات امریکایی چیزی جز خسران هم برای امریکا وهم متحدانش نخواهد داشت چنانچه با وجود سامانه های ضد موشکی, حملات موشکی ایران با دقت به اهداف خود اصابت کرد. 
هشتم اینکه در صورت حماقت امریکا و حمله به ایران و آغاز جنگ, باز این امریکا خواهد بود که باید شکست را پذیرا باشد چرا که در آن صورت همانگونه که هشدار داده شد تمام منافع امریکا در  منطقه وجهان هدف حمله قرار خواهد گرفت و همچنین تل آویو با خاک یکسان خواهد شد.
 
--------------------------------------------------
رضا محمدمراد
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
غلط املایی
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)