• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۲۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
آبادان » اجتماعی

طلاب همیشه در صحنه

حوزه علمیه در این اوقات بسیار متفاوتر از مواقع دیگر بود، برخی از آنان سمپاشهایی را حمل میکردند و برخی دیگر در تدارک امکانات بودند.

طلاب همیشه در صحنه

حوزه علمیه امام صادق آبادان بر خلاف بسیاری از مکانهای آموزشی که تعطیل شده بودند ، باز بود و طلاب و اساتید زیادی در آن در تکاپو بودند. البته کلاسی و درسی برقرار نبود اما همه بودند هم اساتید و هم طلاب .تعجب برانگیز بود  برخلاف انتظار در اینجا از تعطیلی خبری نبود اما از درس  هم خبری نبود. زمان هم زمان عجیبی بود ؛ ساعت یک بامداد.

حوزه علمیه ای متفاوت

حوزه علمیه در این اوقات بسیار متفاوتر از مواقع دیگر بود. برخی از آنان سمپاشهایی را حمل میکردند و برخی دیگر در تدارک امکانات بودند ولوله ای بود. گروه بندی می شدند و هر گروهی به محله ای اعزام میشد. گویی در صدد اعزام به جبهه هستند چون مرا به یاد روزهای اعزام به جبهه انداخت. آری در صدد اعزام به جبهة نبرد با بیماری مهلکی هستند که  سلامتی مردم را تهدید می کند.

گزارش مکتوب

وارد صحبت با آنان شدم و  اکثر آنان راضی نبودند که اسمی از آنان برده شود و می گفتند: همین که خدا می داند کافی است.  یکی از این طلاب گفت: در این شرایط سخت که بیماری کرونا شایع شده است نباید بی تفاوت بود و ما با هر چه که در توان داشتیم وارد میدان شدیم تا محلات شهر را ضد عفونی کنیم. امیدواریم که اقدامات ما موثر باشد.

یکی دیگر از طلاب هم  که سمپاش را حمل میکرد گفت:  ما فداییان امت اسلام هستیم  و هیچگاه خود را  از  حضور در عرصه های خطیری که مردم را تهدید می کند کنار نمی کشند و ما  آمده ایم تا سهمی در مبارزه با این بیماری داشته باشیم .

نبرد در جبهه ای دیگر

یکی از اساتید  حوزوی هم که همچون فرمانده ای شاگردانش را برای انجام وظایف محوله راهنمایی و هماهنگی میکرد گفت:  ما طلبه ها باید پیشقراول حرکتهای جهادی باشیم  بنده بارها و بارها به طلاب خود گفته ام که همیشه باید در همه عرصه هایی که جامعه نیازمند افراد  فداکار است پیش قدم شوند . در دوران دفاع مقدس هم طلاب چنین کردند و در بسیاری از جبهه ها طلاب حضور داشتند و هم اکنون در شرایط کنونی ، دفاع مقدس ما طلاب  ، مبارزه با این بیماری مهلک است.

حجت الاسلام نجیبی مدیر حوزه علمیه آبادان هم گفت: حوزه علمیه امام صادق آبادان هم همگام با بسیجیان و سایر گروه های داوطلب که در سطح شهر فعالیت دارند معابر و محله های پر تردد را ضد عفونی می کنند تا سلامت شهروندان به خطر نیافتد.

با یک گروه از آنان همراه شدیم در محله امیری آبادان معابر و مغازه ها را سمپاشی میکردند و این کار را با دقت و وسواس خاصی انجام میدادند. برخی از  آنان  بسیار آرام ذکری را زیر لب زمزمه میکردند و در برخی مواقع برای رفع خستگی  با هم آرام صلوات می فرستادند .صلواتشان آرام بود تا مبادا صدای بلند صلواتشان مزاحم استراحت شهروندان  شود. در این شرایط به یاد غواصان خط شکن عملیات کربلای 4 افتادم که وقتی فرمانده در تاریکی شب دستور می داد صلوات بفرستید کسی جیکش در نمیامد. 

همه هستند حتی امام جمعه

امام جمعه آبادان هم در این بین حضوری همه جانبه داشت و در کنار سایر طلاب و روحانیون به ضد عفونی برخی محلات آبادان پرداخت.

گزارش مکتوبوی گفت: باید مانند حضرت آقا که در دوران جنگ دایم از جبهه ها بازدید میکردند  و روحیه بخش رزمندگان بودند،  وارد میدان شد باید همه در میدان باشند پیر و جوان  روحانی و غیر روحانی هم ندارد.

 امام جمعه بسیجی آبادان خود شخصا یکی از سمپاشها را به دوش گرفت وشروع به سمپاشی معابر و مغازها  کرد. گویی آرپی جی حمل می کند و میخواهد به شکار تانک برود .

سال گذشته هم دقیقا همین ایام بود که امام جمعه آبادان در اروند کنار به منازل سیل زده منطقه رفت و بیل بدست به یاری آنان شتافت  و  امروز پس از گذشت یکسال در صحنه ای دیگر  به میدان آمده و مردم را یاری می کند.

حجت الاسلام ابراهیمی پور همچنین به بیمارستان طالقانی آبادان که محل نگه داری بیماران کروناییست رفت  و از پزشکان و پرستاران و کادر در مانی این بیمارستان تشکر و قدر دانی کرد. وی همچنین  پس از صدور فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم غسل  اموات کرونایی بر اساس موازین شرعی، به همراه چند تن از طلاب داوطلب  ، غسل بیماران فوت شده از بیماری کرونا  را به عهده گرفت .

بانوان طلبه در تلاش برای یاری شهروندان

حوزه علمیه فاطمه الزهرای خواهران آبادان هم همچون بانوان بسیجی دوران دفاع مقدس  با حضور خود در  میدان حفاظت از سلامت شهروندان  و با جمع اوری کمکهای مردمی  و نیز سایر اقدامات دیگر به یاری شهروندان آمدند.

خانم مرادی مدیر حوزه فاطمه الزهرای آبادان در این زمینه گفت: خواهران و اساتید طلبه با دوخت هفت هزار ماسک و نیز جمع آوری و تهیه و توزیع  بسته های حمایتی به ارزش  24 میلیون تومان، در تلاش برای یاری رساندن به افراد بی بضاعت  و آسیب پذیر جامعه هستند .گزارش مکتوب

وی همچنین  از توزیع صدها بسته حمایتی دیگر شامل مواد شوینده ،شیر خشک و پوشک بچه ، توزیع  هزار جفت دستکش، 140  لیتر مایع ضد عفونی  خبر داد و افزود: در راستای فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم غسل و کفن بیماران کرونایی ،خواهران داوطلب طلبه ،بانوان فوت شده کرونایی را بر اساس موازین شرعی غسل و کفن کردند  .

خانم مرادی همچنین گفت : بانوان حوزه علمیه فاطمه الزهرای آبادان ، ساخت ماسک و دستکش را به بسیاری از خانمهای شهرستان این  آموزش دادند  تا خود در خانه این وسایل را تولید کرده و نیاز خود را برطرف کنند.

نماز شبی متفاوت

طلاب و اساتید حوزه علمیه امام صادق آبادان همچنان  تا دیر وقت شب بیدارند و محلات را سمپاشی می کنند .اینان نماز شب شان را به رسیدگی به مشکلات  مردم گره زده اند تا همگان بدانند بهترین نتیجه عبادت در محراب  خدمت به مردم است آنهم در همه صحنه هایی که  به حضور  آنان نیاز باشد. آنان خسته اند اما لبخند به لب دارند و میدانند که  به عنوان یک طلبه در کنار درس و بحث علمی باید  مرد میدان عمل بود . همانگونه که  رزمندگان  مرد  میدان عمل بودند.

صبح به همان خیابانهایی که شب قبل طلاب ضد عفونی کرده بودند سر زدم. تعداد کمی از مردم در حال رفت و آمد بودند و خیلی از آنان  نمی دانند که در شب گذشته دهها نفر چشمان بیدارشان را به طلوع خورشید  گره زدند تا  شب آرام  شهروندان  به صبح   سلامتی  بیانجامد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شاپور زبردست

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)