• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۹۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

آب کردن شکلات باید با رعایت اصول و روش‌های صحیح انجام شود تا نتیجه رضایت بخش باشد.

نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
حالا میتوان به شکلات تیره آب شده به عنوان هنر سیاه نگاه کرد، ولی اگر این کار به درستی انجام نشود چه؟ بله اقدامی که اینقدر ساده به نظر می‌رسد باید با رعایت اصول و روش‌های صحیح انجام شود تا نتیجه رضایت بخش باشد.

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

شکلات چیست و چطور به شکلی که ما می‌بینیم در می‌آید؟
به طور خلاصه، لوبیای کاکائو تخمیر می‌شود، خشک می‌شود، سپس پخته میشود. تقریبا ۵۰ درصد از کاکائوها، ۵۰ درصد کره کاکائو هستند. مدل قدیمی شکلات با پودر کاکائو درست میشده است.

کره کاکائو یک چربی کم رنگ با نقطه ذوب زیر دمای بدن است. هنگامی که شرکتی به درصد کاکائو خود اشاره دارد، این به معنی مقدار ترکیبی توده کاکائو و کره کاکائو است؛ بقیه عمدتا شکر (و شیر برای شکلات شیری) است.

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

تمپر کردن شکلات چیست؟
شکلات با کیفیت بالا که محتوای کره کاکائو آن بیشتر است. این نوع کاکائو خیلی نرم‌تر و حداقل ۳۱ درصد کره کاکائو دارد به طوری که به راحتی ذوب می‌شود. در شکلات تیره، شیر و شکلات می‌تواند ذوب شود، اما در دما‌های مختلف.

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

چطور و با چه راهی شکلات را تمپر کنیم؟ روش صحیح
برای تمپر کردن شکلات ابتدا شکلات رو خرد کنید، خرد کردن را روی تخته آشپزخانه و به کمک چاقو می‌توانید انجام دهید.
حالا یک چهارم از شکلات خرد شده رو کنار بزارید و سه چهارم دیگه رو داخل ظرفی روی حرارت بخار آب به شیوه بن ماری قرار دهید، دراین مرحله نیازی به هم زدن شکلات نیست صبر کنید تا بیشتر مقدار شکلات ذوب شود.
سپس آرام هم بزنید تا بقیه شکلات هم ذوب شود دقت داشته باشید که به هیچ وجه حتی یک قطره آب نباید وارد شکلات شود.
شکلات را از روی حرارت بردارید و یک چهارم شکلات ذوب نشده که کنار گذاشته بودید را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شده آب شود.
مقداری از شکلات را تست کنید تا در صورتی که شکلات زیاد داغ بود باید صبر کنید تا سردتر بشه و اگه دمای آن خیلی کمتر از دمای بدن بود دوباره چند ثانیه روی حرارت بخار آب قرار دهید. دمای شکلات باید یکی دو درجه گرم‌تر از دمای بدن باشد و شما هنگام تست باید فقط کمی گرما حس کنید.
اگر از شکلات سفید استفاده میکنید دقت کنید که دمای ذوب خیلی پایین تری دارد و باید بیشتر مراقب باشید، چون با حرارت دیدن زیاد ممکن است بسوزد و خراب شود.


نکاتی در مورد آب کردن شکلات

خامه شکلات چیست؟
شکلات با کیفیت خوب شامل کریستال‌های چرب است، که در دمای مختلف ذوب می‌شوند. درجه ذوب شامل آب شدن و تنظیم شکلات، و تغییر شکل آن در درجه حرارت دقیق است. گرما یا سرمای بیش از حد، که خیلی سریع و یا به اشتباه انجام شود باعث می‌شود که کریستال‌های چربی در سطح شکلات قرار بگیرند، که ظاهر آن را بد فرم و حباب دار میکند.

نکاتی برای خامه:
این بسیار مهم است که شکلات با کیفیت را از ابتدا درست تهیه کنید. محتویات کاکائو هر چه بیشتر باشد، پایدارتر خواهد بود و راحتر ذوب میشود.

اما شکلات با محتوای کاکائوی بالا نیز می‌تواند بسیار تلخ باشد. نگاهی به درصد بسته بندی شکلات داشته باشید.

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

نکات کلیدی که هنگام آب کردن شکلات باید اجتناب کنید
آب باعث تغییر شکل شکلات می‌شود (خمیده و سفت) چرا؟
از آنجا که چربی در شکلات شروع به تشکیل امولسیون با آب می‌دهد. اگر شکلات با آب در تماس باشد، راه مطمئنی برای نجات آن وجود ندارد، متاسفانه - شما باید دوباره با استفاده از شکلات تازه شروع کنید بنابراین، همه چیز را خشک کنید، و دوباره شروع کنید.

از وسایل لاستیکی برای هم زدن استفاده کنید - قاشق چوبی می‌تواند طعم ها، چربی و آب را در خود داشته باشد.

گرمای بیش از حد (بیش از ۵۰ درجه سانتیگراد) می‌تواند شکلات را شکل دهد، به علاوه ممکن است سوزانده شود، به خصوص شکلات سفید که در معرض سوختن قرار دارد. برای آزمایش شکلات از یک دماسنج دقیق استفاده کنید.

نکاتی در مورد آب کردن شکلات

رطوبت موجب سفیدک روی شکلات میشود. رطوبت در جو روی کریستال شکلات تاثیر میگذارد و ظاهر آن را تغییر میدهد.

اتاق خنک بدون هواکش محل مناسبی برای شکلات است تغییرات سریع دمایی باعث ایجاد سفیدک در سطح شکلات می‌شود. البته بر طعم و مزه شکلات تاثیر نمی‌گذارد، فقط ظاهر آن را تغییر و از شفافیت آن میکاهد.

اجازه دهید شکلات به طور کامل ببندد، قبل از ذخیره سازی یا بسته بندی - بسته به محیط اطراف و اندازه شکلات، می‌تواند از ۱۰ دقیقه تا چند ساعت زمان ببرد. پس از سرد شدن، شکلات خوش طعم در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد در یک ظرف بسته بندی شده، دور از نور مستقیم خورشید و نه در یخچال ذخیره کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع سوخت ویژه برای کشاورزان زنجانی در فصل پاییز
برگزاری ۶۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان 
طرح محدودیت سنی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ترکیه 
حل مشکلات با وحدت و حرکت بر مسیر علمی میسر است
بازدید وزیر میراث فرهنگی از جاذبه های گردشگری زنجان
پذیرش پرواز‌های مسدود شده از روسیه و چک در فرودگاه بندرعباس
اعزام دانش‌آموزان زارچی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح اندیشکده دین، علم و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان
بسیج پشتوانه پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران 
کاهش دمای هوا در خراسان جنوبی
آغاز کنگره سراسری پیشگامان رهایی با حضور دانشجویان سراسر کشور
آثاری از تب‌دنگی در مازندران مشاهده نشد
توقیف ۲۷۰ حلقه لاستیک خارجی قاچاق در مهاباد
کاهش کانون تب برفکی در استان مرکزی
برگزاری دوره آموزشی پیشگیری و کنترل تب برفکی در سیوکی
ایران تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را شدیدا محکوم کرد
بازدید وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان شهید سلیمانی کرمان
عراقچی: غنی‌سازی صفردرصدی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم
اختلاس ۱۹۰ میلیارد ریالی کارمندی در هرمزگان با فروش گازوئیل سهمیه‌ای
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)