• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۹۰۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۴
سیاسی » احزاب و تشکلها

اعتراف امریکا به شکست؛ فرصت تاریخی برای پیشرفت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اعتراف امریکا به شکست، فرصت تاریخی برای پیشرفت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه مردم نقش خود را به بهترین شکل انجام دادند، افزود: اکنون وظیفه مسئولان و دستگاه هاست که با همه وجود برای چنین مردمی، فعالیت کنند.
او با اشاره ادامه داد: شکست دشمن مقدمه پیشرفت ماست یعنی مانعی در برابر ما بوده است و امروز خود او می‌گوید که دیگر نمی‌تواند این مانع را ادامه دهد.
آقای جلیلی اضافه کرد: اگر با چنین مانعی که او با همه وجود آن را پای کار گذاشته است، به شکست اعتراف می‌کند یعنی فرصت تاریخی برای پیشرفت است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه باید مشکلاتی که در این ایام و دوران بوده است به سرعت جبران شود، گفت: جهش برای کشور ما امروز یک ضرورت است و فقط یک انتخاب نیست.
آقای جلیلی ابا اشاره به اینکه امروز کشور ما از نظر‌های مختلف در عرصه‌های سخت افزاری، نرم افزاری و یا در نیروی انسانی و منابع طبیعی، فرصت بسیار بزرگی دارد، افزود: شما در فرصتی قرار گرفته اید که اولاً طرف مقابل شما به شکست اعتراف می‌کند ثانیاً کسانی که یک زمان با او همراهی می‌کردند امروز با او دچار چالش شدند و بر اساس آن چالش، برای شما در حال ایجاد فرصت هستند؛ البته بر مبنای منافع خودشان است، اما شما هم باید با هوشیاری از این فرصت و منافع آن به بهترین شکل استفاده کنید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای جلیلی تأکید کرد: این فرصت را نباید از دست داد و آن را باید غنیمت شمرد و ملتی که این کار‌های بزرگ را انجام داده است در برابر قدرت‌های بزرگ حتماً می‌تواند بسیار بیشتر در عرصه‌های صنعت، اقتصاد، کشاورزی، شیلات، فرهنگ، هنر و سینما هم این موفقیت‌ها را رقم بزند.
او گفت: بسیار امیدوارم به این که ان شاء الله در سال‌های پیش رو با همبستگی که در آحاد ملت ما وجود دارد و در همین ۲۲ بهمن، جلوه بسیار ارزشمند آن را می‌بینیم که فراتر از سلیقه‌های سیاسی و طیف‌های مختلف، همه پای این آرمان می‌آیند و ایستادند و دنبال می‌کنند و این باید در عرصه‌های مختلف، امتداد پیدا کند و ان شاء الله موفقیت‌های بزرگ، رقم بخورد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که ویژگی‌های اصلی انقلاب اسلامی چه بوده است که ماندگار شد؟ گفت: باید داشته‌ها و توانمندی‌های خود را بشناسیم؛ اگر ملتی یک توانمندی داشته باشد، اما به آن آشنا نباشد و یا اینکه به موقع از آن‌ها استفاده نکند خسران خواهد دید.
او با اشاره به اینکه توانمندی‌های بسیار ارزشمند داریم، افزود: یکی از کار‌هایی که دشمن دنبال می‌کند همین است که این توانمندی‌ها را بپوشاند؛ اینکه نقاط قوت شما را می‌پوشاند تقلیل می‌دهد و حتی تحقیر می‌کند.
آقای جلیلی اضافه کرد: این مهم است که توانمندی‌های خود را به موقع بشناسید و به موقع استفاده کنید و با مدیریت صحیح جلو ببرید؛ این ظرفیتی است که امروز کشورمان به بهترین شکل دارد و این را نشان داده است و فقط ادعا نیست.
او ادامه داد: یعنی کشوری نیست که در شرایط عادی اداره شده باشد و سپس بگویند این کار ویژه‌ای نبود بلکه در سخت‌ترین شرایط دنبال کرده است؛ ۸ سال جنگ و چند سال تحریم بود و فشار‌های روانی و سیاسی را به کار بردند.
آقای جلیلی افزود: چرا توانستیم این موفقیت‌ها را داشته باشیم، چون مردم ما یک شناخت صحیح داشتند و همین بود که به تعبیر حضرت امام (ره) آن‌ها را از مردم صدر اسلامممتاز می‌کرد، با آن بصیرتی که داشتند، صحنه را می‌شناختند و مسائل اصلی و فرعی را قاطی نمی‌کردند.
او با بیان اینکه تردید، مانع حرکت یک ملت است، اضافه کرد: ویژگی ملت ما این است که دچار تردید نشد و با قوت می‌فهمید که مسیر درست است و ایرادات و اشکالات را پای اینکه اصل مسیر درست است نمی‌گذاشت.
آقای جلیلی افزود: ملتی که چنین اندوخته‌ای دارد فقط در مقاومت نباید نمونه باشد بلکه در پیشرفت و در دیگر عرصه‌ها از جمله در فعال بودن و مشارکت در امور کشور نیز باید نمونه باشد.
او اضافه کرد: فقط این نیست که به مردم بگوییم شما در ۲۲ بهمن بیایید و سپس تشکر کنیم و بگوییم بفرمایید بروید منزل؛ اینگونه نیست. انقلاب و دفاع مقدس ما را مردم انجام دادند.
آقای جلیلی افزود: در سه سال گذشته، مردم در مقابل این فشار‌ها ایستادند و سخت‌ترین فشار‌ها را تحمل کردند؛ کسی این‌ها را نمی‌تواند نادیده بگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مردمی که حماسه بزرگ را در ۲۲ بهمن هر سال ایجاد می‌کنند باید در همه امور در حد وسعشان مشارکت داشته باشند.
آقای جلیلی افزود: از مسئولان و از مردم خواهش می‌کنم که هر یک از آحاد مردم باید در حد وسع خود سعی کنند در روند امور کشور تأثیر مثبت بگذارند؛ یعنی اگر کار خوبی در کشور در حال انجام است همه ما باید به او کمک کنیم.
او اضافه کرد: یک راه کمک هم این است که اگر مردم می‌بینند در جایی کاری ناقص است کمک کنند که تکمیل شود و دولت و دستگاه‌ها نیز باید از این موضوع استقبال کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر هم خدای نکرده در جایی، خطایی در حال انجام است همه باید در جهت تصحیح آن مشارکت داشته باشند و این انقلاب را حفظ می‌کند همان گونه که مردم در انقلاب و جنگ کمک می‌کردند.
آقای جلیلی افزود: باید عرصه و ظرفیت را برای کمک مردم به تصحیح و تکمیل امور باز کنند.

جلیلی: جهاد تبیین, ضروری است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه «تبیین» همیشه ضرورت دارد, گفت: در سایه روشنگری و فهم صحیح صحنه است که آدم می تواند درست حرکت کند.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری درباره اینکه چرا مقام معظم رهبری اکنون بر روی جهاد تبیین تأکید می کنند؟ افزود: در شرایطی هستیم که دشمن هر زوری را که بلد بود و می توانست به کار برد؛ در سال های اول انقلاب، ترور و جنگ، سپس فشار اقتصادی و اکنوم هم فشار حداکثری را اعمال کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


او با طرح این پرسش که امروز به چه نقطه ای رسیدیم که دشمن اصلی ما یعنی امریکا رسماً بیان می کند که شکست فاحش خورده است؟ گفت: دشمن هر وقت که در زور، کم می آورد به تزویر روی می آورد؛ هر وقت که شما به پشت خیمه دشمن می رسید، او قرآن را بر سر نیزه می کند.
آقای جلیلی با بیان اینکه اینجاست که «تبیین» بسیار اهمیت پیدا می کند، افزود: دشمنی که امروز به شکست خود اعتراف می کند نمی آید بگوید که من دیگر این کارها را دنبال نمی کنم؛ نمی تواند دیگر دنبال کند و بیان می کند همه توانمندی خود را به کار بردم اما نتیجه نگرفتم.
او اضافه کرد: اکنون دشمن از مسیر دیگری وارد می شود که یکی از آنها این است که صحنه را وارونه نشان دهد و تحریف کند و واقعیت ها و قوت های شما را بپوشاند و در راهی که در پیش گرفتید ایجاد تردید کند و در کارهایی که می تواند به شما کمک کند به شکل القای غلط, سنگ اندازی کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برخی اوقات، دشمن با تهدید نمی تواند به نتیجه خود برسد اما با القای یک تحلیل غلط، می خواهد هدف خود را محقق کند و در اینجاست که جهاد تبیین معنی پیدا می کند.
آقای جلیلی افزود: در همین یک ماه گذشته، او می گوید: می خواهم فروش نفت ایران، صفر شود؛ کشورهایی پیدا می شوند که رسماً اعلام می کنند نفت ایران را می خریم؛ یک دفعه در داخل، کسانی بیان می کنند که چرا با این کشورها دارید روابط برقرار می کنید؟!
او اضافه کرد: اگر کشوری با دشمن شما دچار چالش شد، این موضوع برای شما فرصت ایجاد می کند؛ چرا نباید از این فرصت استفاده کنیم؟! این جهاد تبیین است.
آقای جلیلی افزود: هر کسی در حد وسعش باید سعی کند میدان را روشن کند و نشان دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
احس خیلی خوب بود
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)