• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۵۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

استقبال کشورهای منطقه از تجارب سازمان انتقال خون ایران

نشست هماهنگی اجلاس مدیران انتقال خون کشور‌های عراق، پاکستان و افغانستان با حضور سفرای کشور‌های مذکور و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و مسئولین اداره کل همکاری‌های بین الملل و سازمان انتقال خون در سالن جلسات حوزه بین الملل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وبدا، محمد حسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل، در این نشست ضمن ارائه خلاصه‌ای از سوابق همکاری کشور‌های گروه پنج، افزود: اجلاس سازمان‌های انتقال خون کشور‌های گروه پنج در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در ایران برگزار می‌شود.
 
در ادامه جعفر حسین نماینده سازمان جهانی بهداشت بیان داشت: در دیداری که با دکتر تدروس مدیرکل سازمان جهانی بهداشت داشتم، ایشان همکاری گروه پنج را تشویق و از کشور‌های عضو این سازمان در خواست کرد که از همکاری گروه پنج الگوبرداری کرده و این مدل همکاری را در مناطق مختلف بهداشت جهانی اجرا کنند.
 
وی افزود: این برنامه همکاری در نقاط مرزی بسیار موثر بوده و از شیوع بیماری از کشوری به کشور دیگر را کنترل می‌نماید.
 
در ادامه این نشست عباس صداقت، مدیرکل همکاری‌های بین الملل سازمان انتقال خون ایران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس در آن سازمان، برنامه پیشنهادی این اجلاس را تشریح کرد و در ادامه نمایندگان سفرای کشور‌های افغانستان، پاکستان و عراق پیشنهادات خود را در مورد برنامه این اجلاس اعلام داشتند.
 
بر اساس این گزارش، محمد حسین نیکنام دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست هماهنگی اجلاس مدیران انتقال خون کشور‌های عراق، پاکستان و افغانستان با حضور سفرای کشور‌های مذکور و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در گفتگو با وبدا اظهار داشت: گروه پنج متشکل از ایران، افغانستان، عراق، پاکستان و سازمان جهانی بهداشت است که در بهمن ماه، اولین رخداد خود را در سال جدید میلادی آغاز می‌کنند.
 
وی افزود: در این نشست مقامات و مسئولان انتقال خون چهار کشور و صاحبنظران انتقال خون در سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران گرد هم می‌آیند تا در مورد انتقال خون، تکنولوژی‌های جدید و مشکلاتی که در عرصه انتقال خون در کشور‌ها وجود دارد به بحث و گفتگو بپردازند و از تبادل تجربیات یکدیگر بهره‌مند شده و در صورت امکان همکاری‌های مشترک را شکل دهند.
 
نیکنام با بیان اینکه انتقال خون از بحث‌های مهم دنیا است، تصریح کرد: همکاری سازمان انتقال خون کشور‌های گروه پنج که همسایه بوده و اشتراکات مرزی طولانی نیز دارند، بسیار حائز اهمیت بوده و می‌تواند راهگشا باشد.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت یادآور شد: انتقال خون و اهمیتی که در حوادث و بلایای طبیعی و دیگر مشکلات، دارد بسیار حائز اهمیت بوده و جمهوری اسلامی ایران در این رابطه دارای تجارب بسیار ارزشمندی است.
 
وی در ادامه تاکید کرد: سازمان انتقال خون جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از عرصه‌ها دارای رتبه بالا نسبت به دیگر کشور‌های منطقه و دنیا است بنابراین کشور‌های دنیا از انتقال تجارب در این زمینه استقبال می‌کنند.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت برگزاری اجلاس سازمان انتقال خون گروه پنج در تهران، به حضور مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت و دیگر مهمانان در این اجلاس اشاره کرد و ادامه داد: این اجلاس سه روزه خواهد بود و حاضران در این اجلاس دو روز بحث و گفت و گوی فنی و تخصصی خواهند شد و سپس در روز سوم از امکانات و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران بازدید خواهند داشت.
 
نیکنام گفت: در حاشیه این اجلاس نمایشگاهی از محصولات تهیه شده در ارتباط با خون و کیسه‌های خون و دیگر محصولات برپا می‌شود و نمایندگان این کشور‌ها می‌توانند در این نمایشگاه نمونه‌ها را مشاهده و در صورت نیاز برای تهیه آن اقدام کنند.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت همچنین از حضور کشور تاجیکستان در این اجلاس به عنوان عضو ناظر خبر داد و تاکید کرد: در اجلاس بهمن ماه ۵ کشور ایران، عراق، افغانستان، پاکستان و تاجیکستان به همراه سازمان جهانی بهداشت حضور خواهد داشت.
 
وی در پایان گفت: ما خوشحالیم که کشور دوست و برادر تاجیکستان نیز در این نشست حضور دارد چرا که تاجیکستان کشور همزبان ما بوده و همکاری مشترک با این کشور بلاخص در حوزه سلامت همواره در اولویت جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است و فرصت خوبی است که آنان نیز از تجربیات جمهوری اسلامی ایران مطلع باشند و ما نیز از تجربیات این کشور‌ها بهره‌مند شویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)