پخش زنده
امروز: -
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در دیدار با وزیر آموزش عالی دولت قطر، ضمن اشاره به حمایت قاطع ایران از دولت قطر در مشکلات چند ساله منطقهای، خواستار ارتقاء سطح روابط علمی و فناوری دو کشور شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وحید حدادی اصل در دیدار با وزیر آموزش عالی دولت قطر، ضمن درخواست فعالسازی کمیته مشترک علمی و فناوری که توسط طرف ایرانی به دبیری موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی راهاندازی شده است، خواستار معرفی موسسه متناظر در قطر در اسرع وقت شد.
همچنین وی با بیان دائر بودن کرسیهای زبان عربی در کشورمان، خواستار راهاندازی کرسی زبان فارسی در قطر شد که وزیر قطر از آن استقبال کرد.
از جمله مباحثی که به صورت مفصل در این دیدار بحث و بررسی شد، اجرای طرحهای پژوهشی مشترک بین دو کشور بود که وزیر قطر ضمن معرفی امکانات و قابلیتهای QNRF (بنیاد ملی تحقیقات قطر) و شورای تحقیقات قطر، بر آمادگی آن کشور برای همکاری با کشورمان در اجرای طرحهای پژوهشی مشترک تاکید کرد.
در پایان این دیدار، قائممقام وزیر در امور بینالملل، ضمن یادآوری دعوت وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان از همتای قطری خود، و مذاکرات انجام شده با ایشان در حاشیه اجلاس STS در کیوتوی ژاپن در سال ۲۰۲۲، بر آمادگی شهرهای تهران و شیراز برای میزبانی شایسته از هیئت قطری تاکید کرد که با استقبال طرف مقابل مواجه شد.