• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۲۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶
اقتصادی » صنعت

احداث شهرک صنعتی با فناوری بالا در کنار فرودگاه امام

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از برنامه این سازمان برای احداث شهرک با فناوری بالا (هایتک) در کنار فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران؛ آقای علی رسولیان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران روز دوشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی ملارد، گفت: الگوی تکمیل زنجیره ارزش با نگاه به صنایع با فناوری بالا، دانش بنیان و فناور و با رعایت مسائل زیست محیطی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور و استان تهران در حال پیاده‌سازی است.
 
آقای رسولیان افزود: همچنین احداث و توسعه شهرک‌های صنعتی تخصصی مانند شهرک صنعتی پوشاک با فناوری روز دنیا به عنوان یک راهکار و اولویت در دستور کار قرار دارد.
 
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در کنار فرودگاه امام خمینی (ره) شهرک صادراتی با فناوری بالا (هایتک) را با هماهنگی و همکاری استاندار، نمایندگان مجلس و وزارت راه و شهرسازی ایجاد می‌کنیم تا زمینه ارتقای شاخص‌های صادراتی واحد‌های تولیدی را فراهم آورد.
 
آقای رسولیان با بیان اینکه باید رویکرد‌های متفاوتی در حوزه توسعه صنعتی در استان تهران به کار گرفته شود، گفـت: باید الگو‌های جدیدی به خصوص در شهرک‌های صنعتی برای تکمیل زنجیره ارزش با رعایت مسائل زیست محیطی داشته باشیم.
 
وی افزود: با عزم جدی مسئولان استانی و تعامل حداکثری استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه تامین زیرساخت‌ها و انتقال پساب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تهران اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است.
 
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، اضافه کرد: مجموعه اقدامات در شهرک صنعتی شهید سلیمانی ملارد به عنوان یک نمونه نتیجه همین تعامل و هم افزایی استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌باشد.
 
آقای علیرضا فخاری استاندار تهران هم در این مراسم گفت: تثبیت اقتصادی حاصل از فعالیت‌های تولیدی با تامین زیرساخت‌های لازم برای فعالیت سرمایه‌گذاران یک اولویت است و زیرساخت‌های توسعه اقتصادی از همین شهرک‌ها و نواحی صنعتی شکل می‌گیرد.
 
وی، تصریح کرد: هدایت و راهبری فرصت‌های اقتصادی از طریق شهرک‌های صنعتی است و تامین زیرساخت‌ها برای تسهیل حضور سرمایه‌گذاران باید به صورت مداوم در دستور کار باشد.
 
شهرک صنعتی ملارد به مساحت۸۰۰ هکتار مطابق مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران شد.
 
مرحله عملیاتی این شهرک ۴۰۰ هکتار می‌باشد و حدودا ۲۴۰ هکتار زمین صنعتی تعریف شده است و با چشم انداز میزان اشتغالزایی ۲۴۰۰۰ نفر در افق نهایی طرح با استقرار صنایع غذایی (کم آب بر)، صنایع فلزی، صنایع کانی غیر فلزی، صنایع سلولزی، صنایع برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، صنایع نساجی، صنایع دارویی، صنایع تبدیلی کشاورزی، واحد‌های انتقالی صنوف دیده شده است.
 
شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران در راستای عملیاتی نمودن شهرک در ضلع غربی به مساحت ۳۰۰ هکتار توسط شرکت پیمانکار طرف قرارداد با برآورد ۹۰ میلیارد تومان عملیات خاکی و تسطیح و جدول‌گذاری را در دستور کار قرار داده است و حدودا تعداد قطعات ۸۰۰ قطعه می‌باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و نهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رونمایی از اوراق منتخب خاوران نامه در باغ و عمارت جهانی اکبریه
سه کشته در حوادث رانندگی گلپایگان
خراسان شمالی میزبان تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر کشور
فیلم های امروز شبکه های سیما برای مخاطبان
راه اندازی سایت تلفن همراه بیمارستان شهید زارع ساری
قدردانی شورای اسلامی شهر بجنورد از سربازان گمنام امام زمان عج
سما شهبازی مغلوب نماینده میزبان شد
محدودیت های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
فراخوان دومین المپیاد ملی هنر
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و نهم آبان ۱۴۰۴)
تفاهم نامه خدمات فیبر نوری به مراکز فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی منعقد شد
شناگر ایران به فینال ۱۰۰ متر کرال پشت نرسید
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه احداث پل جاده روستایی زو – قزلقان در بجنورد 
توقف دختر پینگ پنگ باز ایران مقابل نماینده روسیه
برپایی ۱۲ کارگاه آموزشی در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
راه یابی تیم «ب» والیبال ساحلی ایران به جمع ۱۶ تیم برتر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)