• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۹۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
اقتصادی » آب و انرژی

جزئیات مرحله اول طرح آزمایشی تخصیص گازوئیل در مسیر اسناد حمل

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در طرح آزمایشی تخصیص گازوئیل در مسیر، سهمیه موجود در کارت سوخت خودروی دیزلی، فقط در جایگاه‌های سوخت مسیری که در سند حمل ذکر شده، قابل برداشت خواهد بود.

کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با بیان این که طبق مصوبه سال ۱۳۹۳ هیئت وزیران تخصیص سوخت به ناوگان بار و مسافر درون شهری و برون شهری باید بر اساس میزان پیمایش باشد، گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص ناوگان برون شهری و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور در خصوص ناوگان درون شهری، بر اساس اسناد حمل، عملکرد ناوگان را به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام می‌کنند و سوخت، بر همین اساس به آن‌ها تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: این عملکرد باید به صورت برخط و در قالب سامانه‌های سپهتن و سیپاد به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام شود. برای راه اندازی سامانه سپهتن بعد از مصوبه سال ۹۳ هیئت وزیران، در سال ۹۸ نیز مصوبه شورای اقتصاد اخذ شد که در مهلت قانونی آن به اجرا نرسید.

این مقام مسئول اضافه کرد: در زمان صدور بارنامه در حوزه برون شهری، صورت وضعیت مسافری در حوزه برون شهری و درون شهری یا باربرگ در حوزه دورن شهری، ممکن است اسناد حمل صوری صادر شود که راه اندازی این سامانه ها، می‌توانست با آن‌ها مقابله کند، اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.

وی بیان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تا زمانی که سامانه‌های سپهتن و سیپاد از سوی دستگاه‌های متولی راه اندازی شوند، طرح دیگری را در حوزه سامانه هوشمند سوخت طراحی کرده تا این که بتواند تخصیص سوخت را تا حد بیشتری بر اساس عملکرد واقعی ناوگان تخصیص دهد.

ویس کرمی ادامه داد: در این طرح، وقتی ناوگان از مبدأ تا مقصد حرکت می‌کند، باید فقط در مسیری باشد که در سند حمل آن ذکر شده است. اجرای آن به صورت آزمایشی و مرحله به مرحله خواهد بود تا در حوزه حمل و نقل بار و مسافر مشکلی ایجاد نکند.

وی بیان کرد: سازوکار این طرح آزمایشی به این صورت است که سهمیه موجود در کارت سوخت خودروی دیزلی، فقط در جایگاه‌های سوخت مسیری که در سند حمل ذکر شده، قابل برداشت خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر این که این طرح با برگزاری جلسات کارشناسی متعدد میان این شرکت و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آغاز شده، گفت: طرح آزمایشی تخصیص گازوئیل در مسیر بر اساس اسناد حمل، فعلا فقط برای ناوگان باری بالای ۵۰ تن که حدود ۲۷ هزار دستگاه هستند، در مرحله اول اجرا می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: در این مرحله ایرادات و نواقص احتمالی طرح شناسایی و برطرف می‌شود و در صورتی که مطمئن شویم همه این ناوگان بالای ۵۰ تن می‌توانند سوخت خود را بدون مشکل دریافت کنند، سپس به سراغ کلاس بعدی ناوگان دیزلی می‌رویم. ایرادات این مرحله از طرح تا پایان شهریور برطرف می‌شود و می‌توانیم با هماهنگی سازمان راهداری، مرحله بعدی را آغاز کنیم.

ویس کرمی بیان کرد: طبق مصوبه‌ای که از دولت دریافت کرده ایم، اگر یک ناوگان بار یا مسافر از مسیر‌هایی که در سند حمل ذکر شده خارج شود، دیگر سوخت یارانه‌ای به آن تخصیص داده نمی‌شود. محاسبه قیمت غیریارانه‌ای در خارج از مسیر سند حمل نیز انجام می‌شود و زمانی که از اجرای کامل طرح مطمئن شویم، آن را اعلام می‌کنیم.

وی درباره میزان مصرف گازوئیل در بخش حمل و نقل جاده‌ای هم گفت: مصرف گازوئیل این بخش در شهریور حتی تا ۷۲ میلیون لیتر هم افزایش یافت و میانگین مصرف روزانه آن حدود ۶۴ تا ۶۵ میلیون لیتر است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز هفته بسیج از فردا
سفر وزیر میراث فرهنگی به زنجان با هدف پیگیری طرح‌ها
اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در خواف
کنگره ۱۲ هزار شهید استان باید بازتاب دهنده عمق مجاهدت‌ها باشد
کتاب با تعمیق آگاهی افزایش وحدت و امنیت پایدار اجتماعی را به ارمغان می آورد
آغاز سفر دو روزه وزیر میراث فرهنگی به استان زنجان
ابلاغ اصلاحیه آیین‌نامه ماده ۷ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها
برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان شهرکرد ۲۵ دی‌
برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت ۱۲ هزارشهید آذربایجان غربی؛ ۴بهمن درارومیه
تولید سالانه بیش از ۵۳ هزار تن محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی 
پیگیری قضایی صدور اسناد مالکیت منازل لالی
بهره مندی از بانک‌های اطلاعاتی برای شناسایی محکومان غایب و فراری
امانت‌داری راننده میاندوآبی؛ سکه‌های طلای مسافر سالم برگشت داده شد
هفته حمایت از بیماران کلیوی در خوی
وداع با پیکر ۱۰۰ شهید گمنام در پایتخت
همایش پیشگامان رهایی در گرگان
امضا تفاهم نامه بین سپاه شهدای آذربایجان‌غربی و سازمان جهاد کشاورزی با موضوع اجرای طرح آبیاری نوین
نصب بیش از ۳۶۰ سامانه هوشمند در جاده های خوزستان
ناتوانی دولت انگلیس در کاهش صف بیماران منتظر درمان
برپایی نمایشگاه بین‌المللی خودرو کلاسیک در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)