• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۶۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

تعطیلی بخش بستری بیمارستان‌ها در نوروز ممنوع است

سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی با بیان اینکه بخش‌های بستری، تصویربرداری و آزمایشگاه همه بیمارستان‌ها در نوروز فعال خواهد بود، گفت: تعطیلی خودسرانه بخش‌های بستری در تعطیلات نوروزی، ممنوع است.

تعطیلی بخش بستری بیمارستان‌ها در نوروز ممنوع است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علیرضا عسکری سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه درمانی کشور، گفت: مدیریت مراجعین به بخش‌های اورژانس بیمارستان‌ها در همه شیفت‌های نوروز، شب‌های قدر، مراسم اقامه نماز عید فطر و روز طبیعت در مراکز درمانی با جدیت انجام خواهد شد.

وی افزود: بخش‌های بستری، تصویربرداری و آزمایشگاه همه بیمارستان‌های دانشگاهی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه در این ایام بر اساس برنامه ریزی‌های معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی فعال بوده و براساس دستورالعمل ابلاغی معاونت درمان هرگونه تعطیلی خودسرانه بخش‌های بستری در تعطیلات نوروزی، ممنوع است.

عسکری ادامه داد: استفاده از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی و غیر دولتی در برنامه ریزی دانشگاه‌ها نیز انجام خواهد شد که باعث تضمین خدمت رسانی به آحاد مردم شریف در این ایام خواهد بود.

سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم قبل از آغاز تعطیلات نوروزی در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی در خصوص اطمینان از آمادگی و فعال بودن مراکز، وجود و حضور نیرو‌های تخصصی و کادر درمانی، ارائه خدمات تشخیصی آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی و اطلاع رسانی‌های لازم در این زمینه، انجام شده است.

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، همچنین گفت: تیم‌های واکنش سریع و ارزیاب نیز آمادگی کامل داشته و در صورت بروز مشکل، سریعا وارد عمل خواهند شد. هماهنگی بین استانی در مورد اعزام و انتقال بیماران نیز از طریق ستاد معاونت درمان، حوزه ۱۱۵ و EOC انجام و با پیگیری صورت خواهد گرفت.

سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی افزود: با توجه به احتمال بروز حوادث در چهارشنبه پایان سال نیز تمامی مراکز درمانی از تاریخ ۲۲ اسفند ماه با آمادگی حداکثری و تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات بهینه و به موقع به مصدومان احتمالی حوادث غیر مترقبه اقدام می‌کنند.

عسکری افزود: همه مراکز درمانی به ویژه بیمارستان‌های ارائه دهنده خدمات درمانی سوختگی، تروما، چشم پزشکی، جراحی و ارتوپدی با تشکیل تیم‌های ارزیابی سریع، پشتیبان و کمیته مدیریت بحران به بهترین نحو خدمت رسانی خواهند کرد.

وی در خصوص رعایت دستورالعمل سطح بندی نیز افزود: سند سطح بندی، الگو‌های نظام تخصیص منابع ساختاری درمان بستری کشور را مشخص می‌کند.

سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی افزود: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع مورد تاکید رئیس محترم جمهور و وزیر بهداشت است از اینرو اجرای این برنامه با جدیت دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: ارجاع سطح ۲ و ۳ مرتبط با حوزه درمان است بنابراین تشکیل کارگروه‌های تخصصی با همکاری معاونان درمان سراسر کشور در دستور کار بوده تا با همکاری سایر حوزه‌های وزارت بهداشت از جمله مرکز فناوری اطلاعات این برنامه به خوبی اجرا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)