• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۳۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
صفحه نخست » عمومی

تاکیدناطقان بر اجرای اقتصادمقاومتی و تقویت تولید داخلی

نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در روز دوم اجلاس خبرگان جلسه سوم خود را ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (چهارشنبه) با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز کردند و پس از آن، ناطقین پیش از دستور در جایگاه به ایراد نطق پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام و المسلمین کازرونی نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان و رئیس هیئت امنا کمیته امداد امام خمینی (ره) در نطق پیش از دستور خود گزارشی از روند فعالیتهای این کمیته در راستای محرومیت زدایی و کمک به افراد نیازمند ارائه کرد.
وی نخست با انتقاد از اخبار کذب و غیر حقیقی در مورد این نهاد انقلابی که در برخی رسانه ها منتشر می شود گفت : کمیته امداد امام خمینی (ره) از بدو تاسیس تا کنون خدمات ارزنده ای برای کاهش فقر و رفع محرومیت در جامعه انجام داده است و انصاف نیست برخی اخبار نادرست اینگونه در رسانه ها و سایت ها که قصدی جز تخریب این کمیته ندارند بیان شود.
کازرونی سپس با ذکر آماری از برنامه های مختلف کمیته امداد و افراد تحت پوشش خدمات این کمیته در عرصه های فرهنگی اجتماعی خاطر نشان ساخت: رویکرد فعلی کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای کوچک سازی و چابک سازی این نهاد بعلاوه اصلاح شیوه های خدمت رسانی و جذب کمکهای مردمی و استفاده بهینه از امکانات سرمایه ای این کمیته برای ارائه خدمت بهتر به محرومین و بالابردن سطح اعتماد عمومی با پرهیز از تشریفات زائد و استفاده حداقلی از امکانات کمیته امداد در حال اجرا است. لذا بر این اساس تلاش شده در هزینه های امداد امام رعایت جوانب شرعی و قانونی و تعامل سازنده و هماهنگی و ساماندهی موسسات خیریه انجام پذیرد.
رئیس هیئت امنا کمیته امداد امام خمینی (ره) با قدردانی از تلاشهای مثبت گذشته این نهاد انقلابی ، کمیته امداد را میراث گرانبهای امام راحل دانست و از رفع عیوب و نواقص برای اصلاح و حرکت در مسیر بهبود وضعیت کمیته امداد سخن گفت و افزود : از برنامه های مفید کمیته امداد ، استفاده از نیروهای مجرب و با انگیزه ، سعی در تقویت همدلی و همگامی برای کار وتلاش بیشتر ، دوری از جناح بندی و دسته بندی های سیاسی و حرکت در مسیر ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب و ارتباط مناسب و موثر با قوای سه گانه بوده است ، اما از آنجا که نمایندگان محترم مجلس خبرگان مورد اعتماد عامه مردم هستند میتوانند نقش بی بدیلی در اعتماد سازی برای مردم نسبت به نهاد انقلابی کمیته امداد داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین کازرونی در پایان با اشاره به اساسنامه کمیته امام خمینی (ره) اظهار داشت : این نهاد تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری با هدف توانمند سازی ، شکوفایی استعدادها ، تامین خودکفایی و تقویت و رشد دینی و اعتقاد نیازمندان و محرومان ، اداه می شود.
پس از نطق حجت الاسلام و المسلمین کازرونی ، آیت الله سید علی قرشی و آیت الله نعیم آبادی امام جمعه بندرعباس ، پیرامون مسائل اعتقادی و برخی ناهنجاریهای فرهنگی اجتماعی در جامعه سخنرانی کردند.
وی در ادامه با انتقاد از اجرایی نشدن سیاست های اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید داخلی گفت : می توان مانع ورود کالاهای بی کیفیت و روند قاچاق در کشور شدو این زمانی محقق می شود که ما از شعار عبور کرده و در عرصه عمل اقدامات جدی انجام دهیم و در این بین نقش دولت نقشی بی بدیل محسوب می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آتش‌سوزی خودروی قاچاق سوخت باز هم در هرمزگان کشته داد
وقوع دو حادثه مرگبار در آذربایجان شرقی 
افزایش غلظت غبار در سمنان
تبدیل شهرک بعثت تبریز به منطقه ویژه فناوری‌های نوین
آگاهی، مهم‌ترین سد مقابل ویروس اچ آی وی
مسیر پایدار برای سوریه، روندی فراگیر تحت رهبری سوری هاست
تقویت تشکل‌های مردمی برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها
خوزستان در دومین دوره جام رسانه امید کشور قهرمان شد
سیوان و گشودن پنجره‌ای به سوی ایلام زیبا
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
ملی پوشان فیتنس امیدوار به کسب نشان جهانی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ آبان ۱۴۰۴
شناسایی اولویت‌های آذربایجان شرقی در آستانه سفر رسمی رئیس جمهور
محمد سیستانی: داور اهل ترکیه جریان بازی را تغییر داد
رنگرز: کشتی‌گیران با وجود خستگی به بازی‌های کشور‌های اسلامی آمدند
وحدت اقوام و مذاهب، پشتوانه امنیت و توسعه کشور است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز میرزاطیبی در پرش با نیزه
بی کفن بازگشتند؛ با پلاکی به نام گمنامی
بازگشت کشتارگاه صنعتی مرغ ممسنی به چرخه تولید
صعود تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فیفا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)